Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát ajánljátok?

Melyik kutyát ajánljátok?

Figyelt kérdés
A mamámnak kel egy kutyus.A régi sajnos elpusztult 1 éve ( labrador-kuvasz keverék volt 16 éves). Nagy udvar van mindig kint lenne.Ház őrzö kutya kéne. A mamám ezzek közül szeretne választani: kuvasz,tacskó,golden retriver, német juhász,boxer.Nekem még ezek a fajták tetszenek: szibériai husky,dán dog,dobermann,rottweiler.

2014. júl. 11. 23:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%
Egyiket sem.Menhely és ott biztosan tudnak a mamádnak ajánlani kutyát.
2014. júl. 11. 23:52
 2/21 KGabi0000 ***** válasza:
9%
Leginkábba németjuhászt tudom ajánlani,meg a tacskót,akkor ha nen eteti túl a nagymamád,mivel ugye azok könnyen elhíznak.Ajánlanám még,hogy vidd el egy menhelyre és válasszon egyet.Hiszen idősebb,nincs olyan sok ereje már,hogy rendesen tudjon foglalkozni egy kölyökkel.Ezalatt azt értem ugye hogy sok séta,szocializáltság,meg ilyenek.
2014. júl. 11. 23:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Vele lakik a papám és a keresztapám is.Nem ettetné túl volt már 4 kutyája azok 15-17 évig éltek egéségesek voltak.volt már tacskója és kuvasza is.Nem szeretne menhelyről kutyát . :-)
2014. júl. 12. 00:13
 4/21 anonim ***** válasza:
A mamád tudná sétáltatni? Hiába nagy az udvar, ha senki nem játszik, nem sétál vele, az nagyon rossz tud lenni a kutyának. Akkor már ne kutyát vegyetek, hanem megbízható lakásriasztót, ha csak házőrző berendezést akartok.
2014. júl. 12. 00:14
 5/21 A kérdező kommentje:
A papám sétáltatná a keresztapám és a mamám játszana vele ha ott vagyok ezeket én csinálnám ( nagyon sokat vagyok ott).
2014. júl. 12. 00:35
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
Láthatóan nem értetek a kutyához. A golden retriver minden csak nem házőrző. Én a menhelyet ajánlanám. Sok jó kutya van s azzal hogy elhozod egyrészt az életét mented meg s hidd el hálás lesz. Tapasztalatból mondom.
2014. júl. 12. 00:39
 7/21 A kérdező kommentje:
Hoztunk egyszer már menhelyről kutyát elvitük orvoshoz rá 1 hétre elpusztult.A szomszédnak is van golden retrivere megugatja aki arra megy és nem enged be senki ha nincs ott a gazdája.
2014. júl. 12. 01:31
 8/21 KGabi0000 ***** válasza:
Ha viazon vesztek,akkor kölyökkutyát kaptok,amivel rengeteg gond van.Jól gondoljátok meg,mivel szétrág mindent,nagyon nagy a mozgásigénye,nem ajánlom.Amúgy a menhellyel nekem nem ez a tapasztalatom,de mindegy.
2014. júl. 12. 09:15
 9/21 A.Adél válasza:
Német juhász kell neked! Fiú! Az utcánkban van egy. Hatalmas a kerítés, és azon is átugrik majdnem! Viszont ha lány, akkor az nem annyira jo, mert az unokatesoméknak is van egy, és az csak a gazdáját védi. A házat nem.Bár lehet, h csak azért nem, mert nem ugy volt nevelve. Ha nem kéne, h házörző legyen, amugy a bigle-t mondanám. Nekünk olyan van. Sose bánt. Ö az utca kedvence. Mindenki imádja.
2014. júl. 12. 09:38
 10/21 A kérdező kommentje:
Minden kutyánkat kicsiként hozztuk most is van egy pici bishon bolognese , de az nálunk van.
2014. júl. 12. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!