Melyik kutyát ajánljátok?
Figyelt kérdés
A mamámnak kel egy kutyus.A régi sajnos elpusztult 1 éve ( labrador-kuvasz keverék volt 16 éves). Nagy udvar van mindig kint lenne.Ház őrzö kutya kéne. A mamám ezzek közül szeretne választani: kuvasz,tacskó,golden retriver, német juhász,boxer.Nekem még ezek a fajták tetszenek: szibériai husky,dán dog,dobermann,rottweiler.2014. júl. 11. 23:49
1/21 anonim válasza:
Egyiket sem.Menhely és ott biztosan tudnak a mamádnak ajánlani kutyát.
2/21 KGabi0000 válasza:
Leginkábba németjuhászt tudom ajánlani,meg a tacskót,akkor ha nen eteti túl a nagymamád,mivel ugye azok könnyen elhíznak.Ajánlanám még,hogy vidd el egy menhelyre és válasszon egyet.Hiszen idősebb,nincs olyan sok ereje már,hogy rendesen tudjon foglalkozni egy kölyökkel.Ezalatt azt értem ugye hogy sok séta,szocializáltság,meg ilyenek.
3/21 A kérdező kommentje:
Vele lakik a papám és a keresztapám is.Nem ettetné túl volt már 4 kutyája azok 15-17 évig éltek egéségesek voltak.volt már tacskója és kuvasza is.Nem szeretne menhelyről kutyát . :-)
2014. júl. 12. 00:13
4/21 anonim válasza:
A mamád tudná sétáltatni? Hiába nagy az udvar, ha senki nem játszik, nem sétál vele, az nagyon rossz tud lenni a kutyának. Akkor már ne kutyát vegyetek, hanem megbízható lakásriasztót, ha csak házőrző berendezést akartok.
5/21 A kérdező kommentje:
A papám sétáltatná a keresztapám és a mamám játszana vele ha ott vagyok ezeket én csinálnám ( nagyon sokat vagyok ott).
2014. júl. 12. 00:35
6/21 anonim válasza:
Láthatóan nem értetek a kutyához. A golden retriver minden csak nem házőrző. Én a menhelyet ajánlanám. Sok jó kutya van s azzal hogy elhozod egyrészt az életét mented meg s hidd el hálás lesz. Tapasztalatból mondom.
7/21 A kérdező kommentje:
Hoztunk egyszer már menhelyről kutyát elvitük orvoshoz rá 1 hétre elpusztult.A szomszédnak is van golden retrivere megugatja aki arra megy és nem enged be senki ha nincs ott a gazdája.
2014. júl. 12. 01:31
8/21 KGabi0000 válasza:
Ha viazon vesztek,akkor kölyökkutyát kaptok,amivel rengeteg gond van.Jól gondoljátok meg,mivel szétrág mindent,nagyon nagy a mozgásigénye,nem ajánlom.Amúgy a menhellyel nekem nem ez a tapasztalatom,de mindegy.
9/21 A.Adél válasza:
Német juhász kell neked! Fiú! Az utcánkban van egy. Hatalmas a kerítés, és azon is átugrik majdnem! Viszont ha lány, akkor az nem annyira jo, mert az unokatesoméknak is van egy, és az csak a gazdáját védi. A házat nem.Bár lehet, h csak azért nem, mert nem ugy volt nevelve. Ha nem kéne, h házörző legyen, amugy a bigle-t mondanám. Nekünk olyan van. Sose bánt. Ö az utca kedvence. Mindenki imádja.
10/21 A kérdező kommentje:
Minden kutyánkat kicsiként hozztuk most is van egy pici bishon bolognese , de az nálunk van.
2014. júl. 12. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!