A kutyám eléggé fél a víztől, hozzá lehet szoktatni, vagy megmutatni neki hogy nem kel félni?
szerintem se valószínű ha eddig nem szokta meg
nekünk van egy kerti medencénk ha belemászunk és látja már visít vonyít ki akar minket belőle szedni :D ha látja hogy a kádba mászunk be már azt se tetszik neki mert idegesen toporog (arról nem is beszélve ha őt fürdetjük :D)
egyszer vittük le a tisza partra ő ugye el volt a parton aztán amikor látta hogy bemegyünk és úszunk a parton szaladgált ugatott izgatott volt ki akart minket vinni
szerintem ezek a kutyáknak a víz maga a gonosz :D
Majd egyszer megpróbálom becsalni ha nem megy nem erőltetem :)
Csak egyszer volt olyan hogy barátnőmékkel elmentünk folyópartra sétálni, az ő kutyájuk imádja a vizet, és mikor látta az enyém hogy mennyire jól elvan,úszkál, meg amúgy is iszonyat meleg volt, csiga lassúsággal kb a hasáig bemerészkedett, erre persze jött a másik kutyus játszani invitálni, elkezdett körülötte pacskolni a vizet, erre az enyém megijedt és kirohant.Ezért gondolom hogy talán nem menthetetlen a dolog :)
Viszont évente egyszer,nyár elején megszoktuk fürdetni, tűri-tűri de közben remeg mint az állat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!