Van olyan oldal ahol gazdák cserélnek kutyákat vagy más állatokat is (lent. )?
Tudod, én is 14 éves vagyok. Szakad az eső. Most jöttem haza a kb. fél órás sétából. Éppen szárítkozni akar a kutyám, ami annyit tesz, hogy össze-vissza rohangál a lakásban, morog, és mindennek nekidörgölőzik. Most fogok játszani vele.
Sippara, szerinted tudja mi az? ;)
Surgosen menj el orvoshoz.Anyukadnak is mutasd meg amit most irok:
Nagyon nagy baj van veled, neurologiara menjetek, valami nem stimmel az erzelmi intelligenciaddal, egy embernel ez elfogadhatatlan a normalis tarsadalmi elethez.
Legyszi most menjetek, mielott valami nagy baj tortenne..
Tudod, van az a sok ember, aki bortonben ul, es csak ugy hidegverrel tud embert is olni...szoval, ok is igy kezdtek..gyerekkorukban sem voltak normalis erzeseik.
Ezert kell az allatkinzast szigorubban venni, mert aki elolenyekkel kepes ugy banni, mint egy targgyal, azokbol lesznek a bunozok.
Nem értem, hogy lehet valaki ilyen. Semmiért nem cserélném el a kutyámat.Tanítom, nevelem, napi 2,5-3,5 órát sétálunk, labdázunk, trükközünk, bandázunk. Néha van olyan, hogy nincs kedvem levinni(mert fáradt vagyok vagy tudom is én), de akkor is megteszem, mert szüksége van rá(m). Szüksége van arra, hogy foglalkozzak vele. Van, hogy baromi rossz és nagyon mérges vagyok rá, de ettől még nem fogom odaadni másnak, hanem megnevelem. Megmutatom neki, hogy mit szabad és mit nem.
Ahova csak tudom viszem magammal, mert hozzám tartozik. Azért ne legyen kutyád, mert jajj de cuki. Egy kutya nem annyiból áll, hogy cuki, meg néha játszol vele, meg eléraksz valami kaját. Ennél sokkal több. Szerintem kezdj el vele foglalkozni, ha meg nem vagy hajlandó ezekre, mert unod -.- , akkor keress neki egy olyan gazdát, aki megfelelően foglalkozik vele és ne legyen semmi más állatod, se kutya se macska, se semmi, mert úgyis megunod -.-. Legközelebb talán gondolkodni kéne mielőtt magadhoz veszel egy ÉLŐLÉNYT. Ja és gyereket se vállalj, nehogy megund.
Anyukádnak, pedig gratulálok. Felelősség NULLA.
Bocsi, csak ez most nagyon felbosszantott. Hogy lehet valaki ilyen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!