Van olyan oldal ahol gazdák cserélnek kutyákat vagy más állatokat is (lent. )?
"amúgy meg minden kutya ezt csinálja képzeld el"
Az enyémek felkelnek reggel, kimegyünk sétálni fél-egy órára, labdázunk játszanak, feljövünk, majd pár óra múlva a kisebbikkel külön lemegyek, gyakorolunk, tanulunk, tréningezünk, labdázunk, sétálunk. Később lemegyünk a nagyobbikkal, labdázunk, futkározunk, focizunk, majd felmegyünk és klikkerezünk mindkettővel, végül este lemegyünk még egy körre, ami néha csak pisi-kaki, legtöbbször gyakorlás, labdázás, bandázás, vendégség, lefekvés előtt közvetlenül pedig megkapják a vacsorájukat. Azt hiszem, érezhető a különbség az "eszik-iszik-picitjátszik-tojik-alszik" és eközött.
Ez csak egy sima fake kérdés.
Valami kis kölyök megunta a masztit és most kell neki szórakozás.
Háháh kamu kérdező!
Figyu én meguntam hogy mindig dolgoznom kell! Cseréljünk má! Én otthon verem a fa....kam mint te, te pedig dolgozol egész éjjel. Persze a fizetés az enyim! XD XD
Tudod hülye kérdésre hülye válasz.....
Neked egy VASGOLYÓ SEM való, mert azzal is kárt okoznál másokban....
Lehetsz vagy 8 éves, ha még az ilyen alapvető fogalmakat sem tudod hogy vegetál... Ha idősebb lennél, nem akarnád elcserélni, hisz megértenéd hogy Ő egy élőlény, vannak érzései(bár gondolom mennyire szerethet/tisztelhet Téged...). Ha ne adj Isten gyereket vállalsz, Őt is megunod, és el akarod cserélni?!
Anyukád is jó nagy suttyó.
A kutyádnak keress egy FELELŐSÉGTELJES(nem, Te még kicsit sem vagy az) gazdit, és SOHA DE SOHA ne akarj gyereket, kutyát, macskát, egyszóval BÁRMILYEN ÉLŐLÉNYt magadnak!!!!
14 évesen büszke voltam a kutyámra
kicsi és hülye vagy még ehhez, nem fogod fel hogy ő szeret te meg csak úgy eldobnád a p1csába
anyukádat üdvözlöm ő se jobb
Szerintem semmilyen sem jutott :D
De mondom csak szopat minket a kis taknyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!