Nem rég vettem egy yorkit az első nap elaludt a helyén lent egy párnán. De azóta mindig jön hozzám az ágyra aludni és hozzámbújik nagyon közel. Hogy tudnám elérni hogy lent aludjon egyedül? Mert ha sír én megsajnálom és magam mellé teszem éjszakára.
szia! nekem is yorkim van! imád velünk lenni egész nap itt sertepertél mellettem és bizony este is velünk szeretne aludni.mi ugy tudtunk megoldani hogy külön szobába alszik.
persze néha lehet velünk de nem szabad engedni mert különben rászokik.szóval kicsit erősitsd meg a lelked! ;) egyébként is nagyon szeretnek színészkedni a yorkik nem szabad bedőlni nekik!
Ha nem akarsz vele aludni, akkor vegyél neki kutyaágyat.
Ugyanolyan kényelmes mint az emberé, sőt! Tedd az ágyat közvetlenül a saját ágyad mellé. Ne engedd fel a te helyedre. Persze, hogy sírdogál. De az a gazdi helye, neki is van sajátja. Ha nagyon nyüszög akkor simogasd meg,
beszélj hozzá nyugtató hangon, de ha elhatározod, hogy nem engeded fel, akkor tartsd is be a dolgot.
Itt olvastam már, hogy a yorkyk nagy színészek, és a legtöbben így sírdogálnak az új dolgok kipróbálásakor, pl.:fürdés.
Sok sikert! Meg fogja szokni.
Én sem mondanék le semmi kincsért,földi jóért arról,hogy Lexike velem aludjon az ágyban.Bár ő már elszemtelenedett,mert sokszor a fejemre fekszik...
Ha már megsajnáltad és magad mellé tetted,akkor nem fog leszokni róla,csak sírás-rívás lesz a dologból!
Szerintem rakd a párnáját az ágyba és akkor talán azon fog aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!