Nektek a kutyák közül melyik a világon a legjobb fajta?
Figyelt kérdés
Tehàt melyik a kedvenc fajtàd?2014. júl. 8. 17:19
22/32 anonim válasza:
Bullterrier,minden kiszerelésben.Standard és Mini is jöhet.
23/32 anonim válasza:
Csivava és a többgenerációs utcamixek! :)
24/32 anonim válasza:
Nekem a német spiccek, az összes. :)
26/32 anonim válasza:
Amstaffom van, ez a fajta az abszolút favoritom.
Nagyon tetszik még a cane corso, alano. És kicsit más típusú kutya, de egyszer szeretnék egy vadkacsavadász retrievert. :)
27/32 anonim válasza:
Nekem a keverékek a kedvenceim. De ha fajtát kéne mondani, akkor komondor. SZeretem még a rotit, huskyt, magyar vizslát, kinézetre a magyar agár és a kuvasz is nagyon tetszik, de velük még nem volt tapasztalatom.
28/32 anonim válasza:
Spiccesek társaságát erősítem én is! Nekem fekete közép spiccem,barátoméknak pedig pomerániaiuk. :)
29/32 anonim válasza:
Juhászkutya minden mennyiségben! AUSZTRÁL JUHÁSZ BEST! A collie, border collie, skót juhász, SHELTIE! bobtail és sorolhatnám! És a másik BESTBESTBEST a FOXTERRIER!!! Foxi tapasztalatom van, és szerintem, édesebben semmi és senki nem tud nézni egy menhelyes kidobott foxinál... lehet hogy csak elvakult vagyok mert ő az enyém! de hajrá FOXI és AUSSIE!
30/32 anonim válasza:
Labrador (szigorúan csoki) és tacskó. Így együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!