Ti hol tartjátok kutyá (i) tok cuccait, gondolok itt pl
olyanokra, mint póráz, nyakörv, hám, szájkosár,
játékok, kefék, stb?
Figyelt kérdés
Én bevallom,kicsit trehányan csinálom,ugyanis nálunk csak egy papírdoboz van a kupiszobában az asztal alatt,amiben a fent felsoroltak java része tárolódik. Ugyanakkor láttam már ilyen kutyás,,fogast",gondolkodom,hogy beszerzek egyet,hogy legalább a pórázakat,hámokat,nyakörveket tudjam mire akasztani. Ti hogyan oldjátok ezt meg?
2014. júl. 8. 12:59
1/9 sippara válasza:
Aktuálisan használt pórázok a gázórán lógnak a lakáskulcs mellett, nyakörvek a kutyákon, éjszaka az éjjeli szekrényen a szemüvegem mellett, szájkosár a kutyás övtáskámra csatolva, oltásik, kinyomtatott törvények az övtáskában, hám+10 méteres+hurka+köteles labda+foci (tréning felszerelés - engedelmes, mantrailing, ilyesmi) egy állatmentős anyagszatyorban a cipős szekrény tetején, játékok egy külön fadobozban a szekrény tetején a nappaliban.
2014. júl. 8. 13:03
2/9 anonim válasza:
Nyakörv, hám, póráz a falon lóg. Minden más kellék meg a kutyás hátizsákba van berakva. Illetve van egy "kutyagyógyszeres" cipősdoboz a szekrényben :-)
Néhány játékot kint szoktam hagyni nekik (fogtisztítós rágcsa, kötél, amivel nem tesz kárt magában).
2014. júl. 8. 14:05
3/9 Szilvi & Argos válasza:
Nálam a kérdés úgy szólna, hogy hol NEM tartom a kutyám cuccait :D
Az én szobámban fogason van egy csomó póráz-nyakörv-hám-halti-szájkosár, számítógép alatti rekeszben egy rakás játék, kontaktpóráz, apportfa, hurka, lázmérő, ez+az.
Konyhában egy régi nagy tápos zsákban mindenféle edény, műanyag doboz, fürdőben kullancs elleni spray, bolha elleni por, fülcsepp, betadin, stb. Udvaron 3 doboz játék, szomszéd lakrészben még kismillió póráz-nyakörv-játék-felszerelés-kitűző-takaró-pokróc-gyerekjáték trükkhöz és minden anyám kínja :D
2014. júl. 8. 15:30
4/9 anonim válasza:
Nálunk a kutyás cuccok a kazánházban vannak egy asztalon és polcokon. A táp is ott van az asztal alatt zsákokban.
2014. júl. 8. 17:32
5/9 nádas viktorja válasza:
Polcon tartjuk a kutya ápolási cucait a nyakörvet,hámot,pórázt fogason
2014. júl. 8. 17:53
6/9 anonim válasza:
fogasra lógatok mindent. az akasztókon kívül van falra akasztható zsebes tartóka is, abban vannak a labdák, ütőzsákok, kefék, hasonlók. oltásikat a kocsiban tartom, a kutyás táskában/övtáskában pedig másolatokat. a táskákon zacsitartó is lóg, agilityhez van egy külön rohamcsomagom egy hátizsákban (stoplis cipő, labda, jutalomfalatos táska + jutifalat, egy üveg víz, szúnyogriasztó, klikker, kéztörlő).
2014. júl. 8. 23:40
7/9 anonim válasza:
Egy jó nagy zöld szennyestartó van e célra, abban külön be vannak zacskózva a cuccaik funkció szerint. A póráz ennek a ládának a tetején van rendszerint.
2014. júl. 9. 08:14
8/9 anonim válasza:
Panelban élünk. Én az utazóketrec tetején tárolom a hámot és a pórázt, mert ugye minden nap sétálunk. A játékok szanaszét vannak a szobában :) A fésűjét pedig egy fiókban, mert ha meglátja behisztizik, és ezért titokban kell elővenni.
2014. júl. 14. 20:32
9/9 anonim válasza:
Én egy polcon tartom a szobámban a pórázt a nyakörvet a szálykosarat és a kutya kalyát egy fás ládában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!