Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti hol tartjátok kutyá (i)...

Ti hol tartjátok kutyá (i) tok cuccait, gondolok itt pl olyanokra, mint póráz, nyakörv, hám, szájkosár, játékok, kefék, stb?

Figyelt kérdés
Én bevallom,kicsit trehányan csinálom,ugyanis nálunk csak egy papírdoboz van a kupiszobában az asztal alatt,amiben a fent felsoroltak java része tárolódik. Ugyanakkor láttam már ilyen kutyás,,fogast",gondolkodom,hogy beszerzek egyet,hogy legalább a pórázakat,hámokat,nyakörveket tudjam mire akasztani. Ti hogyan oldjátok ezt meg?
2014. júl. 8. 12:59
 1/9 sippara ***** válasza:
100%
Aktuálisan használt pórázok a gázórán lógnak a lakáskulcs mellett, nyakörvek a kutyákon, éjszaka az éjjeli szekrényen a szemüvegem mellett, szájkosár a kutyás övtáskámra csatolva, oltásik, kinyomtatott törvények az övtáskában, hám+10 méteres+hurka+köteles labda+foci (tréning felszerelés - engedelmes, mantrailing, ilyesmi) egy állatmentős anyagszatyorban a cipős szekrény tetején, játékok egy külön fadobozban a szekrény tetején a nappaliban.
2014. júl. 8. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyakörv, hám, póráz a falon lóg. Minden más kellék meg a kutyás hátizsákba van berakva. Illetve van egy "kutyagyógyszeres" cipősdoboz a szekrényben :-)

Néhány játékot kint szoktam hagyni nekik (fogtisztítós rágcsa, kötél, amivel nem tesz kárt magában).

2014. júl. 8. 14:05
 3/9 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Nálam a kérdés úgy szólna, hogy hol NEM tartom a kutyám cuccait :D

Az én szobámban fogason van egy csomó póráz-nyakörv-hám-halti-szájkosár, számítógép alatti rekeszben egy rakás játék, kontaktpóráz, apportfa, hurka, lázmérő, ez+az.

Konyhában egy régi nagy tápos zsákban mindenféle edény, műanyag doboz, fürdőben kullancs elleni spray, bolha elleni por, fülcsepp, betadin, stb. Udvaron 3 doboz játék, szomszéd lakrészben még kismillió póráz-nyakörv-játék-felszerelés-kitűző-takaró-pokróc-gyerekjáték trükkhöz és minden anyám kínja :D

2014. júl. 8. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kutyás cuccok a kazánházban vannak egy asztalon és polcokon. A táp is ott van az asztal alatt zsákokban.
2014. júl. 8. 17:32
 5/9 nádas viktorja ***** válasza:
Polcon tartjuk a kutya ápolási cucait a nyakörvet,hámot,pórázt fogason
2014. júl. 8. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
fogasra lógatok mindent. az akasztókon kívül van falra akasztható zsebes tartóka is, abban vannak a labdák, ütőzsákok, kefék, hasonlók. oltásikat a kocsiban tartom, a kutyás táskában/övtáskában pedig másolatokat. a táskákon zacsitartó is lóg, agilityhez van egy külön rohamcsomagom egy hátizsákban (stoplis cipő, labda, jutalomfalatos táska + jutifalat, egy üveg víz, szúnyogriasztó, klikker, kéztörlő).
2014. júl. 8. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó nagy zöld szennyestartó van e célra, abban külön be vannak zacskózva a cuccaik funkció szerint. A póráz ennek a ládának a tetején van rendszerint.
2014. júl. 9. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Panelban élünk. Én az utazóketrec tetején tárolom a hámot és a pórázt, mert ugye minden nap sétálunk. A játékok szanaszét vannak a szobában :) A fésűjét pedig egy fiókban, mert ha meglátja behisztizik, és ezért titokban kell elővenni.
2014. júl. 14. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egy polcon tartom a szobámban a pórázt a nyakörvet a szálykosarat és a kutya kalyát egy fás ládában.
2015. márc. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!