Ki mennyit fizet kutyasuliért? Csak viszonyításképp. Kölyökkutyával szeretnék menni.
A cerbire visszatérve, én azt értem, hogy a kutyának az a jó, de akkor ennyi erővel az lenne a legjobb, ha minden nap járna, nem? :D És miért gondolják, hogy mindenki ráér szombat-vasárnap? Nem csak irodisták vannak, sok munkahelyen hétvégén is kell dolgozni, lehet, hogy mondjuk szombaton, de a vasárnap szabad. Lehet, lehet egyezkedni, de azért ez így nem valami rugalmas. :S
Azt is hiányolom, hogy hétköznap este szinte sehol nincsenek foglalkozások. Én vinném a kölkömet, de hétvégén dolgozom (szombat, vasárnap is), így marad a park és az ottani kutyák. Csak ez nem mindig jó, mert oda jár mindenféle, aztán volt is már baleset, hogy felnőtt kutya szét akarta tépni a kölykömet. Igyekeztem helyesen eljárni, de azért szerencsétlen kutyámban nem hagyott túl jó élményeket, azóta hanyatt fekszik még egy yorkinak is, pedig ötször nagyobb nála. :S
sok vidéki városban ennyi !
Tagdíj: 6000Ft/év
Képzésbe tartozik:
-Tenyésszemlére való felkészítés
-Aggility
-Örző-védő
-Kiállításra való felkészítés
-Szocializáció kialakítása a kutyában
-Munkavizsgára felkészítés
egyéni képzés + költség !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!