Goldie x Német juhászkutya kérdés (többi lent (? )
Van egy 70 éves hölgy Budapesten (nagyobb fajta kerttel) és van egy goldie x német juhászkutya keverék 7 hónapos kan kutyája. A hölgy keveset van kint és csak eteti a kutyát meg mindenre azt mondja, hogy "nem". Én tudom, hogy ez a két kutyafajta sok törődést, mozgást igényel (és tanítást). Én közeli barátja vagyok és a családja is szereti, de helyette nem gondozhatják a kutyát. Próbáltuk rávezetni, hogy magátol belássa, rossz kutyát választott, de nem vette a lapot. Szeretném magamhoz venni a kutyát, mert a néni nem akarja chipeltetni, ivartalanítani a kutyát és a hátsó farkaskörmeit (mert nagyon kiállnak és az orvos is azt mondta) levetetni. A családból senkinek nem kell a kutya. Arra gondoltunk, hogy elvisszük egy menhelyre (a hölgyet) és keresünk egy neki való kutyát.
Valaki volt hasonló helyzetben? Nem akarjuk megbántani a hölgyet, de nem akarom hogy az a kutya bedilizzen. Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!