40. 000 Ft-ért kaptam a Csivavám, az jó ár érte?
Mert félek, hogy valami szaporítótól származhat!! Remélem nem lesz olyan beteges, féltem nagyon!!!
Erkölcstelen válaszokra nem vagyok kíváncsi!!! Kössz!!!
Tehát akkor ha szaporítótól van, attól miért fikázza le mindenki? Ezt nem értem!!!
Nem rátok gondolok, kedves válaszolók!!!
Csak érdekel, hogy az miért ekkora baj??!!!
Nem szemétkedni szeretnék, tényleg!
De valaki elmagyarázná nekem hogy mi különbség van a szaporítótól és a tenyésztőktől vásárolt kutyák között? Kutya-kutya. Nem? Vagy a szaporítótól vett kutya keverék? De attól hogy keverék, miért törvényszerű hogy beteges?
Egyébként semmit sem értek az egészhez, de az szerintem is nagyon olcsó. Egy időbe én is csivavát szerettem volna, csak nagyon drága volt :(
Az miért baj ha szaporítótól van? az csak azért mert nem becsüli a kutyát és csak a pénzért csinálja, hogy több legyen neki..
ha meg mást kérdeztél akk bocs
állítólag a tenyésztő figyel arra, hogy mi a két szülő vérvonala, és ne kereszteződjön véletlenül se, és a fajta legjobb vonásait tartalmazzák.
Állítólag a szaporító az hülye, csak össze ereszt két kutyát, ami azonos fajta és nyerészkedve a kölyköket árulja.
Állítólag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!