Miért van az szerintetek hogy a kutyám nem eszik meg semmiféle tápot? Sokfélét kiprobáltunk már de egyiket sem akarja:S egyébként 7hónapos westie.
köszi a válaszokat!
az egyiket sem akarja nem egyenlő azzal hogy semmit sem eszik mert kap helyette mást, sajnos igazatok van a kutya nem hülye és tudja hogy van más ami finomabb minden mást megeszik egyébként ami nem táp.. csak elég gyakran megy a hasa és félek hogy valami baja lesz.
egyébként nincs gondom azzal hogy főzzek neki
de talán mégis a táp lenne a legjobb megoldás persze nem állandóan.
Ja és egyébként összekevertem már konzervvel,főzelékkel,levessel,joghurttal és akkor sem eszi meg ám csak lenyalja rola azt ami neki izlik:(
megfogom probálni ezt a módszert hogy elveszem elöőle ha nem eszi aztán a következő etetésnél újra
remélem sikerülni fog végre:)
ja még annyi h "márkás" tápokat vettem...
Én az előző kutyáimnál nagyon a táp ellen voltam.
A mostani kegyetlenül válogatott,már a frissen sült marhahús sem volt neki elég jó.Volt,hogy minden nap megpróbáltam a húst,nem ette,pár nap után már a hűtőben is megromlott,dobhattam ki.Erre nekem sajnos nincs pénzem.
Ezt meguntam,most főleg tápot kap,márkásat persze.
Érdekes módon az első napokban nem ette,utána rákapott,és azóta szebb a szőre,jobb a kondíciója.
Minden nap elérakom és előtte van 15 percig,ahogy ezt fentebb is javasolta valaki,és eszi.Ha nem,majd megeszi másnap.
azért nem eszik ,mert el van kényeztetve !!!!!!!!!
ne adj neki kaját 2 napig!
futtasd-fáraszd-játsz-vele , de semmi kaja !!
aztán napi 2 × etetés.
reggel és este, de csak a fárasztás után.
dolgozzon meg az a kutya a kajáért !!
és láss csodát !!:)
meg fog enni szinte bármit .
( azért kíváncsi lennék,hogy mivel motiválod a kutyát ???)
csak labdával nem lehet egy 7 hónapos kölyköt tanítani !!
1. táphoz májkrémet kavarsz a szaga is ellenálhatalan lesz és ízes
2.csirkefarhát , csirke szív meg ilyesmik piacon olcsón (nem romlott hanem megbízható helyről) szerezz ilyeneket és egy kis vegetával főzd meg párolt répa meg ilyenek és a levét meg tedd el és ha elfogyott a hús a tápra öntsd rá a hús levét
3.házi kosztal keverd össze (persze nem romlottal)
Legyen változatos az étrendje
Mostmár kb 3 nap után megeszi a tápot de szenvedés volt nekem is végignézni h nem kapott semmit de igazatok volt és köszönöm:)
egyébként most Acana tápot kap csak az a baj h csirkés ami a westeiknek állitólag nem jó de sajnos mindezidáig a sok közül ezt sikerült megetetni vele ugyhogy nagyon remélem semmi baj nem lesz:)
köszönöm a válaszaitokat mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!