Miért van az szerintetek hogy a kutyám nem eszik meg semmiféle tápot? Sokfélét kiprobáltunk már de egyiket sem akarja:S egyébként 7hónapos westie.
Kedves 18:08-as!
A "márkás táp" jóval drágább mint pl. egy csirkenyak, de nyilván ezt is rosszul tudom! Etess továbbra is azzal amivel akarsz...
Én kétszer adok enni a kutyáknak, reggel tápot, este meg főtt kaját (pl. csirkehús+rizs+zöldség, vagy rizs + tonhalkonzerv + alma, ilyeneket)
de ha nem eszi meg a tápot, tényleg próbálj meg főzni neki. Ha viszont az sem kell neki, akkor tényleg csináld, amit itt mondanak, hogy legyen éhesebb, és akkor mgeszi. Próbáld ki, hogy egy nap csak egyszer kapjon enni, lehet, hogy ha ő kétszer kap, az már sok neki.
Egyébként a kutyatápokról nagyon megoszlanak a vélemények, nekem is van olyan tenyésztő ismerősöm (Németországban) aki kizárólag a nyers diétára esküszik, és szép, díjnyertes kutyái vannak, úgyhog nincs ez a táp etetés annyira kőbe vésve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!