Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy nagy kemény vettem ma...

Sasika12 kérdése:

Egy nagy kemény vettem ma észre az idősebb kutyám hasán. MI lehet az?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk elvinni orvoshoz.Nemrég volt terhes de a többi cicijéböl már nem jön a tej az a dudor viszont ami az adott cicire esik még jön tej...nem tudjuk mit tegyünk.Nagy dagadt és kemény.

2014. júl. 5. 14:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Felelős állat tartó vagyok és a holnap folyamán el is megyünk állatorvoshoz de kiskorú vagyok egyedül nem állt módomban állatorvoshoz vinni és nagyon aggódtam . Igen felelőtlenek voltunk mert az egyik éjszaka folyam az állat feltépte a kerítésre felszerelt drótot amit a elkerülése végett raktunk rá.Másnap reggel már pótoltuk a hiányosságot.Nem nem kértünk pénzt a kértünk pénzt nem áll szándékunkban ,hogy eladjuk,ajándékozzuk a kiskutyát mert megtartjuk . Amíg elfér és megfelelő körülményeket tudunk teremteni számára addig nem gondolom ,hogy elkellene ajándékozni..Sajnálom ,hogy felelőtlen állattartónak gondolnak mindent megteszünk ,hogy meggyógyuljon..Igen magamat is elvinném orvoshoz őt is elfogjuk vinni.Köszönöm annak a talán kettő válaszírónak aki megpróbálta figyelembe venni a helyzetet.
2014. júl. 5. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
A felelős állattartó ivartalaníttatja a kutyáját. A felelős állattartó ismeri a gyakori betegségeket, és amúgy egyáltalán hogy bízhatnak egy felnőtt kutyát a felnőttek egy gyerekre...?
2014. júl. 5. 20:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Úgy ,hogy nincsenek itthon..ÉS nem nem ivartalanítottuk inyekciót kapott de nem használt....Nem nem ismerem a betegségeket de ha nem érdekelne a kutya akkor nyilván nem írtam volna ki a kérdést
2014. júl. 5. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérlek, ha eljuttok orvoshoz, írd be ide, mi van szegény kutyával!
2014. júl. 5. 23:09
 15/15 A kérdező kommentje:
JObban van semmi baja csak az volt a baja ,hohy abba hagyta a kiskutya a szopást és begyuladt az emlője kapott antibiotikumot és rendbe jött
2014. júl. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!