Idősebb, nagy méretű szuka ivartalanításával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Hétfőn megyek az állatorvoshoz lebeszélni a dolgot. 9 éves, nagy testű, benti kutyus, sose volt kölyke, mindig vigyáztunk rá, hogy ne legyen. Azért most gondolkodunk rajta, mert egyre jobban megviseli a tüzelés. Kedvetlen, bágyadt, legutóbb a kajáját is csak úgy ímmel-ámmal ette. Egyébként nagyon jó kondiban van, a korát is csak az őszülő pofija miatt szokták 6-7 évre saccolni.
Van köztetek valaki, hasonló cipőben járt? Ivartalanítás után változott valamiben a viselkedése a kutyátoknak?
Ne izgulj , még aranyosabb és ragaszkodóbb lesz. És persze nem fog szenvedni a szerelem miatt. Az én kutyusaim sem változtak meg és a macsekom is akkor lett jobban miután ötévesen elvittem elköttetni. Már tudott aludni és enni is sőt azóta levakarhatatlan.
Nem lesz semmi baj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!