Mi a véleményetek egy középtermetű, izmos, nagyon kevés pitbull vonással rendelkező kutyával összelehetne-e szoktatni egy törpe uszkárt?
Figyelt kérdés
A szüleimmel voltunk menhelyen és vittük az uszkárt oda.Elvittük sétálni a másik kutyát is és az nagyon barátságos,persze izgult,ugrált kicsit,szaglászott,de az uszkár morgott rá,másik kutya meg inkább rá se nézett.
menhelyi kutya:kan és kb 2 éves
uszkár:szuka és 12 éves
2014. júl. 5. 13:58
1/9 anonim válasza:
Úgy vélem, nem a menhelyi kutyával van a gond, hanem az uszkárotokkal.
2/9 anonim válasza:
Az uszkár már idős, neki biztos több idő kell. De szerintem odafigyeléssel, szeretettel és sok sok neveléssel nem lehet gond. Ja, és persze ivartalanítás, ha nem akarsz bajt.
3/9 A kérdező kommentje:
Az uszkárt már megtépte egy foxi többször is ,szerintem fél a többi kutyától,ez lehet az oka?
2014. júl. 5. 14:03
4/9 anonim válasza:
Ha az uszkárodnak nem volt, nincs lehetősége más kutyákkal játszani, csak a foxi balhéja maradt meg benne, akkor érthető a távolságtartása. A menhelyiek nem segítenek némileg tanáccsal, hogyan szoktasd össze a két kutyát?
6/9 anonim válasza:
Ha egy kutyát nem bírtok szocializálni, miért szeretnétek egy másikat is?
7/9 A kérdező kommentje:
Van kutyák között,s szeret is ott lenni csak ilyen nagyobb testűektől fél.Meg azért mi is féltjük,mert egyszer fognak összeverekedni ,akkor az uszkárból szerintem nem sok marad, ezért kérdeztem ,hogy mennyire jönne ki vele?
2014. júl. 5. 14:41
8/9 anonim válasza:
Innen , hidd el, senki meg nem fogja tudni mondani, mennyire fog vele kijönni. Te ismered a kutyádat. Te látod nap-mint nap a viselkedését. A kutya nem egy pohár, amit leírsz ide és megkérdezed, ha leejted magasról, el fog-e törni? Nagy valószínűséggel igen lesz a válasz és úgy is lesz. De egy élőlény viselkedését csak így, leírás alapján nem lehet megjósolni.
Ezt csak neked és a menhelyeseknek kell eldönteni, bevállaljátok-e azt a kutyát az uszi mellé.
9/9 A kérdező kommentje:
Ok,köszi mindenkinek!
2014. júl. 5. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!