Az amstaff harci kutya vagy valami bemutató darab
rózsaszín kis ruhával? Kíváncsi vagyok a
véleményetekre.
Figyelt kérdés
A kérdést azért tettem fel,mert szeretném tudni ti mit gondoltok az nem számít jelenesetben,hogy nekem mik a tapasztalataim. Konkrétan: Alkalmas a kutya esetleg más állatokat leteríteni ha arra sor kerül ( NE ÍRD HOGY NE KERÜLJÖN RÁ ) csak feltételezés. Vagy úgy gondoljátok,hogy ez csak valami "szoba" kutya játszani jó vele meg sétáltatni meg mutogatni másoknak?
Az enyém is őrjöng, aztán semmi köze nincs az amstaffhoz. Elég ritka, hogy egy kutya nem őrjöng a kerítésen belül, mikor a másik oldalán egy kutya van. Még a három hónapos, kistermetű ideiglenesem is őrjöng. Ez semmit nem jelent. Az amstaffot családi kutyának szelektálták, szerintem a kérdező is azért adta fel a harcot, mert végre képes volt elolvasni egy kemény mondatot a fajtáról, amiben ezt leírják.
2014. júl. 7. 01:46
32/38 zozonrg válasza:
Jó ,hogy olyan embereknek van véleményük ezen az oldalon akiknek nincs is Amstaffjuk vagy nem is volt soha.Nem ugyanaz elolvasni egy kutyáról a leírást és vele élni nap mint nap!A legmegbízhatóbb családi kutya ,ez tény mint ahogy az is,hogy ha arra kerül sor azonnal kész a harcra.A családi kutya leírás mellet az is ott áll,hogy félelmet nem ismerő bátor elszánt fajta.
2014. júl. 7. 07:24
33/38 anonim válasza:
És mikor adódik olyan helyzet egy családi kutya életében, hogy "harcra kerül a sor"? Szerintem nem kellene, hogy harcra kerüljön a sor és nem kellene a kutyára bízni, legyen bármilyen fajtájú is, hogy kiderüljön, "harcol-e" vagy sem.
2014. júl. 7. 07:29
34/38 zozonrg válasza:
Sétáltattam kb.egy hónapja a staffit és a tacsómat és az úton egy keverék kutya kibújt a kerítésen és nekünktámadt.Ilyen esetre gondolok!A támadónak esélye nem volt.Mire feleszméltem már az amstaff elkapta és berázta egymás után kétszer is.A fején a bőrt a támadó kutyának szó szerint leskalpolta.Az utcára a zajra összegyülő emberek mondták,hogy már több embert is megtámadt ez a keverék és senki nem hibáztatta az én kutyámat.4-5 percig nem eresztette aztán sikerült róla leszednemúgy,hogy a lábammal átkulcsoltam a testét és megszorítottam a nyelőcsövét.Nem úgy hogy eltörjön csak érzéssel.
2014. júl. 7. 08:21
35/38 Szilvi & Argos válasza:
Szomorú, hogy ilyen emberek tartanak amstaffot és hasonló fajtákat, akik nem tudják kontrollálni!!!
A másik kutya támadásakor sajátot lefektetem, magam mögé húzom, és ÉN zavarom el a másikat...ha a Tied megfogta, el kellett volna eresztenie legalább 3-4. rászólásra, nem 4-5 percig skalpolnia :O
2014. júl. 7. 15:27
36/38 anonim válasza:
És az normális, hogy 5 percig tart leállítani a kutyát? Normális, hogy ő dönti el, mikor támad és mikor hagyja abba? És ha olyankor dönt úgy, amikor te nem szeretnéd, akkor mi lesz?
Ehhez mellesleg nem kell, hogy amstaff legyen a kutya, bármilyen fajtású kutya megtámadhat másik kutyát vagy embert, legyen az komondor, német juhász vagy dalmata. Ettől még nem lesznek harci kutyák.
2014. júl. 7. 15:36
37/38 zozonrg válasza:
Szilvi & Argos ha elolvastad volna figyelmesen ez a keverék már több embert is megtámadt!Ha szerinted az a helyes magatartás,hogy tálcán kínálom fel az életem és a kutyám életét egy támadó kutyának akkor nem tudok mást tenni mint azt kívánni kerülj ilyen helyzetbe és akkor meglátom,hogy reagálsz.Megvédett és nekem ez számít és imádom a kutyám,nem kényszeríteném soha harcra ,de tudod van egy mondás:Két fajta kutya létezik,az Amstaff és amelyik az szeretne lenni!
2014. júl. 7. 20:13
38/38 anonim válasza:
Szar az egesz kutyaruha nem gondoljátok ti seggek hogy a kutyának szőre van?
Semmi szüksége ilyen szarokra rohadt retardáltak vagytok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!