Örökbefogadtam egy mopszot, azt mondták az, de rozsaszin a körme, a mopszoknak nemcsak fekete lehet?
Ha szereted, akkor teljesen mindegy. Az én vizsláim teljesen feketék oszt?
Definíció szerint, ha van törzskönyve mopsz, ha nincs akkor keverék.
Az állatorvos több jegy alapján ad neked becslést
Állatorvosok, mindenféle ellenkező híreszteléssel ellentétben nem küllembírók, és fajtafelismerésben ugyanolyan laikusok, mint a legtöbb kutyához értő ember. Mivel ezt nem tanítják nekik az egyetemen, ahogy kutyakiképzést és kutyanevelést sem. Minő meglepő, gyógyítani tanítják őket :D
Feltételezhetően nem egy típusos mopszod van, és a körmein kívül, akadna ott még más is amiben eltér. Ettől még lehet az, bár ugye a törzskönyv nélkül ez nem bizonyítható. Innentől kezdve meg tök mindegy h "átvágtak" vagy sem, ha szereted (és nem akarsz vele szaporítani).
az én kutyámnak meg felváltva vannak fehér és fekete körmei :D
ha egészséges, aranyos, kedves, okos állat, akkor tökmindegy milyen színű a körme. :)
Tök jófej dolog, hogy vak kutyát fogadtál örökbe :)
Ha nem is standad mopsz, az örökbeadók valószínűleg akkor sem átverni akartak téged, csak tévedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!