Laci943 kérdése:
Valaki tud mondani nekem Magyarországon jó munkavonalú "egzotikus" (fekete, ordas) színű német juhász kennelt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 14:10
3/19 anonim válasza:
Mit jelent nálad az egzotikus.
Steinhart.
5/19 anonim válasza:
Tartsál farkast. Bár szerintem az sem egzotiKUS.
7/19 anonim válasza:
Nézz szét a munka kennelekben. ilyen szinre tudatosan nem tudnak tenyészteni. Igy bármelyik alomban előfordulhat.
8/19 anonim válasza:
Időpont ma 19:30
Lehet tudatosan színre tenyészteni. Ordas bevitele a vonalba eleve hoz már ordast. Munkások szinte alig használnak show színű kutyát.
9/19 anonim válasza:
tudom milyet használnak a munkavonalasok, de azt garantálni egyik sem tudja, hogy abban az alomban lesz-e fekete ordas szinű kölyök. még akkor sem, ha egyik szülő az volt.
10/19 anonim válasza:
kifejezetten munkára való feketét tenyészt a steinhard kennel, amúgy az ordasok mind munkavonalúak.
Sajnos kettévált a fajta, a régi rajzos kutyák nagy többsége csak kiállítási darabnak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!