Nem érte én ezt a strict nevelés, falkavezér vagyok mizériát?
Gyerekkorunkban mindig volt kutyáink, semmiféle Milán és egyebek nem voltak, sem kutya suli, mégis engedelmes, családba tökéletesen beilleszkedő kutyáink voltak.
A fele sem volt betartva az előírtaknak, és voltak kicsi, könnyen kezelhető, és nehezebben (?) kezelhető juhász kutyusok is. Egyikkel sem volt semmi komolyabb probléma.
Póráz nélkül sétáltak a városban, visszahívhatóak voltak, minden extra nevelés nélkül, és úgy egyáltalán, semmi gond nem volt velük.
Köszönöm szépen a sok választ. Sajnos csak most jutottam odáig, hogy el is olvassam őket.
Igen, én is "turbó városi" vagyok, Budapest belváros.
Lehet, csak szerencsénk volt, és kedves, együttműködő egyedeket fogtunk, de biztos megérezték azt is, hogy nálunk a családban harmónia, szeretet és rend volt. Nem tudom, csak néha csodálkozom, hogy megyek az utcán, és kis 1 kilós kutya rám támad, meg több ismerősöm bújja a szakirodalmat, míg a kutyájuk a hitvesi ágyon randalírozik :)
Nálunk ilyen soha nem volt, és nem is neveltül őket erőszakkal vagy veréssel, egyszerűen csak jól "működtek" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!