4,5 hónapos Amstaff kan, nem tekint falkavezérnek? Többi lent.
Sziasztok!
A kutyus 3 hónaposan került hozzám, és az Én véleményem szerint, ahhoz képest milyenfiatal és játékos elég szófogadó!
Pl. az 'ül' 'fekszik' parancsot 3-3 nap alatt megtanulta, igaz mikor izgatott nem mindig akarja megtenni. itthon mindig jön hozzám, séta közben is(ha póráz nélkül sétáltatom) de van amikor néha nem jön oda. Amikor megszidom valamiért amit nem szabad csinálnia, akkor hátrál, és hátra hajtja a füleit tehát látszik hogy meghunyászkodik. Az ételt is csak leültetés után kapja meg, de ha simogatjuk evés közben, néha van hogy morog. Ha pl. ugrál rám, akkor rászólok erélyesen, és abbahggya.
Szóval kiváncsi lennék, hogy tudja-e hogy Én vagyok a főnök, hogy jó úton haladok-e a nevelésében.
evés közbe semmilyen élőlényt nem szabad csesztetni, se kutyát, se elefántot se embert...
2 ha erélyesen szólsz rá biztos hogy tudja h te vagy a góré :D
Nekem pit keverékem van, és ha hozzáérek kaja közben, azonnal hátrébb lép a táltól.
Jól írják a többiek, mindig oda kell, hogy tudj nyúlni az ételéhez, vagy a kutyához, kaja közben is!
Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan csesztetni kell kaja közben, de nem szabadna így reagálnia.
Ne hagyd SOHA, hogy rád morogjon!
Az én amstaffom 3,5 hónapos.
Nagyon gyorsan, de durván "megbeszéltük".
Amikor belenyúltam a tányérjába, nem morgott, de taszigálta a kezem, akkor a tarkójánál jól megtéptem. Kettő után már simán turkálhattam a tányérjába, bármennyire is éhes.
Van két kicsi gyerekem, nem tehetem meg azt, hogy "jajjj, hagyjuk enni a kutyust, addig ne piszkáljuk".
Mellékesen ha megsimogatom evés közben, akkor kicsóválja a farkát a helyéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!