Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4,5 hónapos Amstaff kan, nem...

4,5 hónapos Amstaff kan, nem tekint falkavezérnek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kutyus 3 hónaposan került hozzám, és az Én véleményem szerint, ahhoz képest milyenfiatal és játékos elég szófogadó!

Pl. az 'ül' 'fekszik' parancsot 3-3 nap alatt megtanulta, igaz mikor izgatott nem mindig akarja megtenni. itthon mindig jön hozzám, séta közben is(ha póráz nélkül sétáltatom) de van amikor néha nem jön oda. Amikor megszidom valamiért amit nem szabad csinálnia, akkor hátrál, és hátra hajtja a füleit tehát látszik hogy meghunyászkodik. Az ételt is csak leültetés után kapja meg, de ha simogatjuk evés közben, néha van hogy morog. Ha pl. ugrál rám, akkor rászólok erélyesen, és abbahggya.

Szóval kiváncsi lennék, hogy tudja-e hogy Én vagyok a főnök, hogy jó úton haladok-e a nevelésében.

2014. júl. 3. 23:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

evés közbe semmilyen élőlényt nem szabad csesztetni, se kutyát, se elefántot se embert...

2 ha erélyesen szólsz rá biztos hogy tudja h te vagy a góré :D

2014. júl. 4. 00:28
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Amint morog elveszed tőle a kaját, ha befogta és lenyugodott akkor visszakaphatja.
2014. júl. 4. 01:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Csak akkor morog, ha simogatom meg hozzányúlok, addig nem és akkor sem mindig. Akkor is elvegyem?
2014. júl. 4. 07:54
 4/18 anonim ***** válasza:
teljesen felesleges piszkálni evés közben, és értelme sincs sok. El kell tudnod venni tőle amit a szájába vesz, de ezt nem azzal éred el, hogy soha nem hagyod nyugodtan enni. Sőt ettől inkább pont, hogy félteni fogja a kajáját
2014. júl. 4. 09:15
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Én amondó vagyok, hogy nagyon alap dolog hogy a kutya SOHA,de SOHA ne merészeljen rád morogni. Én elvenném tőle, de te tudod. Az ilyet nem jó ráhagyni, mi van ha egyszer valamit elfelejtesz beletenni és odanyúlsz, vagy véletlen hozzáérsz míg kajál? Leharapja a karod? Jobb lenne addig tisztázni míg nem 30 kilós...
2014. júl. 4. 10:38
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekem pit keverékem van, és ha hozzáérek kaja közben, azonnal hátrébb lép a táltól.

Jól írják a többiek, mindig oda kell, hogy tudj nyúlni az ételéhez, vagy a kutyához, kaja közben is!

Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan csesztetni kell kaja közben, de nem szabadna így reagálnia.

Ne hagyd SOHA, hogy rád morogjon!

2014. júl. 4. 11:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Értem, Én is igy gondolom, és köszönöm szépen a válaszokat!
2014. júl. 4. 11:35
 8/18 anonim ***** válasza:
4,5 hónaposan neki mindenki főnök, ami nem játék meg kaja. Legalábbis nagyon ritka, hogy már ilyen korban nekiálljanak kamaszodni. Majd másfél év múlva tedd fel ugyanezt a kérdés, akkor derül ki, mit alkottál, mint falkavezérpalánta :D
2014. júl. 4. 20:00
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
Ja, és ne simogasd evés közben, semmi értelme. Ha el akarod venni a kajáját, akkor nyúlj oda és vedd el, ha meg nem akarod, akkor hagyd békén. Én még a páromat is elzavarom, ha evés közben csesztet, mindenkinek jár a nyugalom, amíg táplálkozik.
2014. júl. 4. 20:01
 10/18 anonim ***** válasza:

Az én amstaffom 3,5 hónapos.

Nagyon gyorsan, de durván "megbeszéltük".

Amikor belenyúltam a tányérjába, nem morgott, de taszigálta a kezem, akkor a tarkójánál jól megtéptem. Kettő után már simán turkálhattam a tányérjába, bármennyire is éhes.

Van két kicsi gyerekem, nem tehetem meg azt, hogy "jajjj, hagyjuk enni a kutyust, addig ne piszkáljuk".

Mellékesen ha megsimogatom evés közben, akkor kicsóválja a farkát a helyéből.

2014. júl. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!