5 hónapos német juhászt össze lehet szoktatni kölyök cicával?
Nekem sikerült egy 3 hónapos amstaffot egy 2 hónapos cicával :)
Néha rácsap szegény macska gerincére, mert játszani akar vele, ilyenkor a macska felpofozza. Nem bántják egymást.
Azért először felügyelet legyen. És nyugodtan kaphat a kutyád 1-2 taslit, ha túl eszetlen.
Figyelj, hogy a macska el tudjon menekülni a kutya elől. Ők sokkal nehezebben szocializálódnak, mint a kutyák.
Nálunk megtűrik egymást a kutyák-macskák. Van egy örökbefogadott kutyusunk,7húnaposan vettük magunkhoz. Nem tudom,hogy hogy volt szocializálódva azelőtt,de nemsokkal az ő hazaköltöztetése után hoztunk haza 2 kiscicát is. Elejében féltünk,hogy bántaná őket,de nagyon aranyosak együtt :) néha ő is begyorsul,és a cicusok meg félreértelmezik szegény kutyusom,de hát szerintem ez sok helyen előfordul... :D
Tehát...ha először csak úgy szoktatgatod őket egymáshoz,hogy ott vagy,és vigyázol a kutyusoddal,és ,,megmagyarázod" neki,hogy nem szabad bántani a cicát,akkor szerintem nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!