Bicskén hova szóljak kóborkutyák miatt?
A mi utcánkon van egy nagyobb füves placc az úttest és a házak között, na ide verték be magukat, már 3 is van. Azt várom mikor támadnak meg valakit.
Hónapok óta ez megy, de egy ideje már a kertünkbe is bejárkálnak és a kutyáink ki akarnak velük menni.
Más kutyákat is zaklatnak nem értem, senki sem szól? Mit lehet tenni? Én nem akarok fizetni senkinek azért, hogy elszállítsa őket és nincs energiám most gazdit keresni, privátban befogni, ráadásul ez veszélyes is lehet. De miért nincs erre mindenhol valami szakember, sintér, ebrendészet, vagy akármi? Úgy érzem magam mint a középkorban.
Felhívtam a rendőrséget is de közölték, hogy semmit sem tudnak tenni. Ez milyen már?
Persze ha széttépnek majd egy öregasszonyt, mert gondolom kajálni azért valamit kell nekik, akkor megy majd a nagy parádé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!