Hogyan sétáltatod a kutyádat? És hol?
Figyelt kérdés
Pórázon csak vagy elengeded is?Ha csak pórázon akkor leirnád hogy miért csak pórázón?2010. jan. 4. 17:56
11/12 anonim válasza:
Csak póráz, mivel az 'iskoláztatását/képzését' sérülés miatt szünetelteltetni kellett. Elengedésről maximum réten lehetne szó, akkor is egy lófuttató 'póráz' rajta hagyásával, ami által egy esetleges "helyzet" kialakulása megakadályozható. A legjámborabb kutya esetén is felelőtlenség póráz nélkül sétálni a kutyával lakott területen, mivel a baj nem azon múlik, hogy a gazda hihetőnek tartja-e, hanem az ingereken és az általuk kiváltott reakción. Eső után pedig már késő a köpönyeg, nem csinálja vissza az elázást. Ilyenkor inkább azt kell megfontolni: ha a legkisebb rossz történik is, megérte-e az, hogy póráz nélkül volt a kutya, vagy százszor inkább lett volna pórázon? Az okos ember mások kárán tanul.
12/12 anonim válasza:
én a belvárosban lakom, lakásban. kizárólag pórázon sétáltatom, többször próbáltam nélküle, hozzáteszem a környéken családi házas övezet is van, ott könnyebb sétáltatni. elengedtem, jött egy autó, és elfutott, hogy megkergesse, azt hittem átmegy rajta az a kocsi. azóta nem engedem el, viszont a póráz 8 m. egyedül a városligetben engedem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!