Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen gyakran sétáltatod a...

Milyen gyakran sétáltatod a kutyádat és mennyi ideig? Hány óra fele szoktátok vinni kb?

Figyelt kérdés
én általában 3x viszem a szobacirkálómat, 15-20 perc este és reggel, délután ha hazaérek, akkor 35-40 perc, de nem mindig érek haza, ilyenkor anyukám csak leengedi az udvarra, de ez ritka. Csak kíváncsi vagyok a nép hangjára! Köszi!
2010. okt. 25. 19:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Napi 3-4 szer reggel 30 perc, délben 30 perc, délután 1-1,5 óra,este 40 perc.
2010. okt. 25. 19:58
 2/18 anonim ***** válasza:

Nekem is kistestű kutyám van. Kertes házban lakunk. Igyekszem naponta 1 órát sétálni vele, de nem mindig jön össze.

Reggel mindig csak a kertbe engedem ki, délután játszunk a kertben és estefelé viszem ki egy hosszabb sétára.

2010. okt. 25. 19:58
 3/18 anonim ***** válasza:
Reggel fél 6-kor 30 perc. Aztán valamelyik szülőm 11-12 óra körül 30 perc. 17 órakor megint én minimum 1 órára, de van hogy 3 órás csatangolás kerekedik belőle:) És olyan 22 óra körül is lemegyek vele egy pisire, de ez általában csak annyi, hogy leviszem, pisil, fölveszem és megyünk is szunyálni.
2010. okt. 25. 20:03
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! mi úgy szoktuk, hogy párom reggel 9 körül viszi, mert ő később megy dolgozni, én ha úgy van munkám, akkor fél 4 körül már tudom vinni, ha nem , akkor engedik le anyáék a kertbe, este én is 10 körül szoktam levinni, és így nincs gond reggelig:)
2010. okt. 25. 20:13
 5/18 anonim ***** válasza:
szia! Nekem egy mudim van, hatalmas az udvarunk, de minden nap kiviszem a közeli kukoricaföldre futni, vagy elsétálunk a várba, és ott elengedem. Annyi a mozgásigénye, hogy hiába kergetőzünk sokszor az udvaron, az mégsem olyan. ha a várba megyünk, az sétával együtt kb 2 óra hossza, a kukoricaföld közel van, az kb 1 óra futással együtt.
2010. okt. 25. 20:23
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

én nem viszem sétálni sose

valaki írja már le hogy mi az értelme annak aki kertes házba lakik?

mást nem tud, csak összeszedni minden betegséget

2010. okt. 25. 20:46
 7/18 A kérdező kommentje:

utolsónak!

köszi a válaszod, tiszteletben tartom, de úgy gondolom, hogy neked is szükséged van arra, hogy kimozdulj otthonról, most nem a vásárlásról meg a munkáról beszélek, mert ugye ez alap. de ha mondjuk beteg lennél, te is szívesen mennél sétálni, kicsit világot látni, szerintem erre a kutyusodnak is szüksége lenne. próbáld ki a kedvemért, kíváncsi vagyok,hogy fog viselkedni a kutyu, szerintem örülni fog, húzni fogja a pórázt ezerrel:) és szerintem az egész napos meló/suli után neked is jól esne egy kis séta:)

2010. okt. 25. 21:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom én csak kétszer sétáltatok. Reggel 30 perc, este mikor hazaérek melóból hosszabb 1 órás séta, vagy megyünk együtt valahova (barátokhoz, vagy beülni valahova). Utána vacsi, és el szokott menni aludni. Lefekvés előtt szívesen kivinném még, de valahogy arra áltunk be, hogy ő nem igényli, én meg nem erőltetem. Hétvégén suli, vagy kirándulás, és még legalább egy hétköznap is suli, vagy valami átlagnál lényegesen nagyobb séta.
2010. okt. 25. 21:21
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

21:14

igazából öreg a kutyám, de fiatal korába se volt ez másképp

hiába volt nyitva a kapu, még csak ki se nézett egyszer sem

egy ilyen kutyát ha kivinnék az utcára, akkor szerinted hogy érezné magát teljesen idegen környezetben?

az én tacskóm még labdázni sem hajlandó, hiába dobom neki a labdát úgy csinál, mintha észre se venné, vagy talán észre se veszi nem tudom

de semmi baja nincs, amikor kaja van rohan ezerrel

2010. okt. 25. 21:37
 10/18 anonim ***** válasza:

g'algóci kocó

Igazából Neked sem kellene soha elmenned otthonról. Biztosan nem lenne unalmas az életedet, ha soha nem mennél ki a lakásból, nem érintkeznél más emberekkel, nem látnál új dolgokat, és nem érnének ingerek.

A kutya biztosan nem unja, hogy egy kerítés mögül kell néznie a kinti világot, és csak ácsingózhat azután, hogy megszaglásszon 1-1 új fűszálat, vagy találkozzon a fajtatársaival.

Komolyan nem értem, hogy ez valaki számára hogy lehet kérdéses. Én is tiszteletben tartom a véleményed, de nem értelek...aki lusta napi 1 órát sétálni a kutyájával, annak kár volt magához vennie.

2010. okt. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!