Milyen gyakran sétáltatod a kutyádat és mennyi ideig? Hány óra fele szoktátok vinni kb?
Nekem is kistestű kutyám van. Kertes házban lakunk. Igyekszem naponta 1 órát sétálni vele, de nem mindig jön össze.
Reggel mindig csak a kertbe engedem ki, délután játszunk a kertben és estefelé viszem ki egy hosszabb sétára.
én nem viszem sétálni sose
valaki írja már le hogy mi az értelme annak aki kertes házba lakik?
mást nem tud, csak összeszedni minden betegséget
utolsónak!
köszi a válaszod, tiszteletben tartom, de úgy gondolom, hogy neked is szükséged van arra, hogy kimozdulj otthonról, most nem a vásárlásról meg a munkáról beszélek, mert ugye ez alap. de ha mondjuk beteg lennél, te is szívesen mennél sétálni, kicsit világot látni, szerintem erre a kutyusodnak is szüksége lenne. próbáld ki a kedvemért, kíváncsi vagyok,hogy fog viselkedni a kutyu, szerintem örülni fog, húzni fogja a pórázt ezerrel:) és szerintem az egész napos meló/suli után neked is jól esne egy kis séta:)
21:14
igazából öreg a kutyám, de fiatal korába se volt ez másképp
hiába volt nyitva a kapu, még csak ki se nézett egyszer sem
egy ilyen kutyát ha kivinnék az utcára, akkor szerinted hogy érezné magát teljesen idegen környezetben?
az én tacskóm még labdázni sem hajlandó, hiába dobom neki a labdát úgy csinál, mintha észre se venné, vagy talán észre se veszi nem tudom
de semmi baja nincs, amikor kaja van rohan ezerrel
g'algóci kocó
Igazából Neked sem kellene soha elmenned otthonról. Biztosan nem lenne unalmas az életedet, ha soha nem mennél ki a lakásból, nem érintkeznél más emberekkel, nem látnál új dolgokat, és nem érnének ingerek.
A kutya biztosan nem unja, hogy egy kerítés mögül kell néznie a kinti világot, és csak ácsingózhat azután, hogy megszaglásszon 1-1 új fűszálat, vagy találkozzon a fajtatársaival.
Komolyan nem értem, hogy ez valaki számára hogy lehet kérdéses. Én is tiszteletben tartom a véleményed, de nem értelek...aki lusta napi 1 órát sétálni a kutyájával, annak kár volt magához vennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!