Dohányosok! Szoktatok a kutya társaságában cigizni?
Úgy értem zárt helységben a kutya társaságában. És ha igen, ti nem aggódtok, hogy a passzív dohányzás káros a kutya egészségére nézve?
Én dohányoztam az első kutyám társaságában mindíg. Kb 8 évig. Nem volt belőle gond (vagy nem tudtam róla), viszont ma valaki megjegyzést tett nekem ezzel kapcsolatban és elbizonytalanodtam, lehet, nem isvolt normális, hogy ezt csináltam évekig.
Ti hogy vagytok ezzel? Passzív dohányos a kutyusotok?
Szoktam és nem aggódok.
Sokkal jobban zavar az autók kipofogó gáza, amit ott lent igen nagy mennyiségben szív be városi kutyaként.
Viszont idáig egyetlen kutyám sem rákban halt meg.
A kutya sokkal rövidebb ideig él, mint az ember. Kisebb az esélye az ilyen okból kifejlődő betegségeknek a szervezetében, ha egyébként egészséges felmenőktől származik.
"Kedves" 19:22!
Ugyan mondd már el mire alapozod eme sommás kijelentésedet!
Amúgy meg végy egy kicsit vissza, ha kérhetlek.
Mindenkitől elnézést kérek az "off"-ért.
dellfil
Óhh bocsánat. Látom törölték a "választ", amelyre reagáltam.
dellfil
ma 19:28
Mert fújja a mérgező füstöt csak a saját tüdejébe, de ne egy szerencsétlen kutyáéba.. nekem ez a véleményem. Ez olyan, mint amikor a függő apuka a buszmegállóban a kisgyereke arcába tolja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!