Hogyan sétáltatod a kutyádat? És hol?
Én a házunk/udvarunk utáni mezőkön és réteken. Oda pórázt csak akkor viszek, ha engedelmesezünk. Vagy esetleg a kastélyparkba odáig pórázon megyünk és ott elengedem. Betudom hívni bármikor, néha nemjön, mert próbálkozik (most kamaszodik ;D). De alapjában véve utálom őt pórázon vinni, sokkal felszabadultabb vagyok én is ő is ha nincs rajta póráz.
Szoktam vele a faluban is sétálni, igaz akkor kizárólag pórázon, de nem szeret a betonon sétálni így marad a természetbe valahol.
Csak pórázon sétáltatom, hosszabb-rövidebb utakra.
Azért, mert:
1. Sok a kóbor eb,
2. Még nem ismeri teljesen a behívást,
3. Terelőeb, és hát 1 mp alatt simán elfut egy kilométert( nem vicc:)).
Most ennyi jutott eszembe.
Én is a póráz nélküli sétáltatást részesítem előnyben,meg persze Ő is! Sokkal felszabadultabb,vidámabb,egyszerűen öröm nézni ahogy szökdécsel,rohangál föl-le,mint aki bezsongott!
Persze,ő egy enrgiabomba,szóval nem is elégíti ki a pórázon való sétáltatás...egész álló nap sétálgathatnék vele,még csak a nyelve sem lógna ki...:)
Egyébként erdőkbe,mezőkre vagy vízpartra járunk sétálni,mindig más helyre,hogy ne legyen uncsi...főleg nekem :D
Ja,azért azt hozzá tenném,hogy kocsival járunk el kirándulni,mert egyébként messze vannak ezek a jó kis helyek...sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!