Tegyük fel tenyésztő vagyok de nincs helyem 4-5 kutyát itt tartani ezért az egyik kiskutyát társtulajdonban adnám el. Szerintetek lenne olyan személy aki így is megvásárolná a kölyköt?
Figyelt kérdés
Hogy aztán majd később visszakérjem és lehozzak tőle almot? Vagy, hogy megy az ha tenyésztő társtulajdonba akar adni kutyát?2014. jún. 24. 08:14
11/18 anonim válasza:
Ok, szóval akkor nem szorulsz rá a kiskutyák gyors elpasszolására és vissza tudod venni a "megunt" kedvenceket - ezek egy éven belül azért szoktak gazdát találni. Így akkor már nem vészes. :)
Milyen fajta?
12/18 A kérdező kommentje:
Újfoundlandi. Igen tudom őket tartani ha szükséges nem kell azonnal elpasszolni. Főleg nem akárkinek.
2014. jún. 24. 10:45
13/18 anonim válasza:
Igen szoktak igy. Én is pont igy kapok társtulajba egy kutyust.:)
14/18 A kérdező kommentje:
Olcsóbban adják ilyenkor a kutyát nem?
2014. jún. 24. 11:10
15/18 anonim válasza:
igen, de nagyon meg kell válogatni, mert az emberek mindent megigérnek akkor, aztán elfelejtik betartani.
16/18 anonim válasza:
Igen, nekem társtulajdonba anno kb 50-60%-os áron ajánlottak kutyát. Így könnyebben lehet egy ilyen üzletet nyélbe ütni, de egyébként is, mivel jogilag (az adásvételiben foglaltak szerint) a kutya félig a tiéd marad, nem kérhetsz érte teljes árat.
17/18 anonim válasza:
Igen, olcsóbban szokták ilyen esetben adni.
Nekem nem is kell fizetnem, mert nagyon kedves tenyésztővel ismerkedtem meg és nagyon jóban lettünk.:) Csak majd, amikor szeretné, akkor visszaveszi és lehoz tőle egy almot. Annyi, hogy én vállaltam, hogy saját költségre is viszem kiállitásra, mert amúgy is igy szeretnék kutyát, mert ha minden sikerül, akkor én is szeretnék vele tenyészteni. Legalább is ez a cél(álmom), már lassan egy éve várok a kutyusra, úgy hogy bizom benne, hogy majd sikerül minden, ahogy tervezem.:)
18/18 Akiteki válasza:
Társtulajdonba csak nagyon jó ismerősnek, napi kapcsolattartással szabad adni kutyát. Én már ráfaragtam kétszer is ilyenre, nagyon válogasd meg, hogy ki kaphatja. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!