Elveszett kutyámat megtaláltam de nem kapom vissza mit tegyek?
Hívd fel az Alapítványost, mondd el a kutyához való viszonyod, amit itt nekünk, ha hajthatatlanok próbálj csak egy találkozót megszervezni a kutyával, hátha mikor látják mennyire oda vagytok egymásért enyhülnek. Ha ez nem jön be marad a peres út.
OFF: Azt, hogy egy kutya véletlenül megszökjön én sem tudtam elképzelni addig, amíg a 160 centis beton(!) kerítésünk túloldaláról nem szedtem össze a mindössze 16kg-os, közepes testű kutyámat...
Köszönöm hogy ilyen sokan mellettem álltok... már ezen is túl vagyok ...pénzeken mikor beszéltem az ügyvéd ismerősünkel és elmondta hogy hány pontban szegtek ők is jogszabàlyt felhivtam az alapítványos hölgyet és elmondtam neki hogy beszéltem ügyvéddel . Ahogy megemlítettem hogy ügyvéd és el kezdett velem kiabálni és közölte hogy soha többet nem fogom látni a kutyámat és le tette e telefont. Ezt követően küldtem egy smst melyre természetesen ismét semmi reakció .
Sms:
Kedves zsanett.Nem tudom mi alapján itélkezel felettem.A közel egy év alatt ha én nemadokneked informàciót a hogylétéről azt sem tudod hogy mi van vele.Sőt emlékezz vissza hogy meddig nem voltunk benne az adoptàciós csoportba
.Vagy hányszor kerestél Te engem fel hogy mi van vele vagy az egészségügyi állapotával.Vagy mikor voltál kint nálunk hogy megnézd hogy hogy van tartva.Sorolni tudnám még.Nem majom szeretet ami vezérel hanem hanem az elv és az igazságérzet.Olyan mint ha a kislányomat probálnátok meg elvenni.Bármeddig elmegyek érte.Nem fenyegetés céljával mondtamel hogy ügyvédhez fordultam. Azért tettem meg hogy tudjam nekem is vannak lehetőségeim és élni fogok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!