Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor lehet elkezdeni tanítani...

Mikor lehet elkezdeni tanítani a kutyát?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy 6hetes beagle kutyát. Már itthon van.a kérdésem csak az lenne hogy hány hetes korában kezdjem el tanítani?

2014. jún. 22. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A törvény nem ismerése nem mentesít a felelősség alól.

Ha meg én nem akarok gyanús helyzetbe keveredni, akkor távol tartom magam a gyanús dolgoktól, nem hogy még akár egy Forintot is fizessek egy ilyen helyzetért.

Ha valami törvény, azt nem egy szaporító fogja hazug szavával módosítani.

2014. jún. 23. 22:06
 12/17 Imola Ágnes ***** válasza:
Ha nincs egy oltása sem, akkor azonnal doki, féregtelenítés, és teljes izoláció a többi kutyáktól, a cipőtöktől és mindentől. Esténként egy egy ima sem árt.
2014. jún. 24. 07:54
 13/17 A kérdező kommentje:
A kiskutyát ma visszük oltasra. És köszönöm!
2014. jún. 24. 10:33
 14/17 anonim válasza:

Szia!

Olvastam, hogy hat hetes a kutyusod. Attól függ, hogy mikor lehet elhozni, hogy még szopott-e. na mindegy, nem is ez volt a kérdés. Én 11 hetes korában kezdtem el tanítani a kutyámat. próbáld jutalomfalattal motiválni arra amit szeretnél tőle :) ha szeretnél valamit kérdezni, akkor nyugodtan írj privált üzenetet :)

u.i.: mi 9 hetesen hoztuk el. Most vasárnap lesz, hogy 3 hete van itt, de már sikerült megtanítani neki azt, hogy ül, fekszik, hozzám, marad. ti honnan hoztátok?

2014. júl. 18. 15:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Most lesz 3 hónapos. És már tudha az ül marad helyedre gyere :)
2014. júl. 31. 10:19
 16/17 anonim válasza:
Ügyes a kutyusod :) :) I <3 Beagle :)
2014. aug. 1. 18:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 23. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!