Érdemes folytatni a kiállításokra járást? Elment a kedvem.
Életem harmadik kiállításán voltam a napokban és most is, ahogy eddig is, csak egy kitűnőt kapott a kutya. Több, mint 20 ezret költöttem erre a versenyre, amiben benne van az útiköltség, a nevezési díj, a parkolási díj, a kutyakozmetikus, minden. Mindenki azt mondja a kutyára, hogy gyönyörű és szép a mozgása is. Én is így látom, de nem hiszem, hogy elfogult lennék, mindig kritikus vagyok a kutyáimmal is és magammal is.
Az előző két alkalommal is megfogadtam, hogy soha többet nem megyek kiállításra, mert semmi eredménye nincsen, a többi kutya kapja a CACIB-ot és a többi címet. Tényleg nem értem, hogy miért. Van így értelme folytatni? Teljesen elment a kedvem.
A kis csökött, a standardnak nem igazán megfelelő kutyák után meg dobálják a címeket. Persze, akiket sztár handler vezet fel.
1. Te is "dumáld le" egy bíróval, hogy téged hozzon ki elsőnek. Ha másnak megy, miért ne menne neked is.
2. Kisasolsz noname CAC-okat. Igen gyorsan begyűjthetsz mindenféle győztes címet.
Idővel megismernek a bírók :))
"nincs feles pár százezrem, amit kidobjak az ablakon"
Akkor sürgősen hagyd abba, mert itt bizony röpködnek a százezrek! Szerinted mi hány nagyon jót meg kitűnőt cím nélkül esetleg jót gyűjtöttünk be az évek során? Sokat! Aztán belejöttünk és már hosszabb a címek listája a kutyám neve előtt, mint a kutya neve. Azt meg nem is akarom mondani, hogy hányszor és hányszor jöttek oda hozzám a külső nézelődők a bírálat után értetlenkedve, hogy miért nem az én kutyám lett a fajtagyőztes, miért az a ronda másik? Hát mert a bíró így döntött. Persze én tudom a valós okot is, dehát ez van. Szóval ha ezt nem tudod elfogadni, akkor tényleg hagyd abba a kiállításozást, még mielőtt komolyan elkezednéd!
Én is ezért hagytam abba....
A a sok kitűnő között van egy CAC és egy RCAC.
De a munka mellett nagyon nehéz voltt összehozni hogy eljussak a kiállításra.
Meg én is azt láttam, hogy a bíró cimbi limbije nyer, meg aki a kiállítás szervezésében részt vett.
Nekem elég volt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!