Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen FAJTA, NEVŰ ÉS NEMŰ a...

Milyen FAJTA, NEVŰ ÉS NEMŰ a ti kutyátok? És miért választottátok ezt a fajtát?

Figyelt kérdés
Légyszi mindedjikre válaszolni! A kora mindedj! :)
2010. jan. 3. 21:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Shih-Tzu, ivartalanított kan,1 éves és Melon a becses neve.

Én őt ajándékba kaptam, mert nagybátyámék bepároztatták az ő shih-tzu-jukat, aki szintén kan és Manó(4 éves) a neve. Már régóta nyúztam anyáékat és voltak olyan arik a nagybátyámék h lemondtak 35 000 ft-ról és inkább választottak egy kiskutyát amit aztán megkaptam. Életem egyik legboldogabb napja volt és még ha néha haragszom is rá (mert már írták előttem, néha bohóc, még akkor is ha nem kéne) azért nagyon imádom!

Itt egy kép róla :

[link]

2010. jan. 7. 20:00
 32/42 anonim válasza:
57%

Labrador retriever, Lina és szuka.

Hát először Bigle-t akartunk mer az kistermetű, mongyuk elég nagy kertünk van, de anyáék nem akartak nagyon nagy kutyát.

Igazából nem is tudom, hogy végül hogy lett labrador. De úgy visszagondolva nem bántam meg, mert nagyon okos kutyus, és a Bigle sztem hülye kutya meg nem is olyan szép mint Lina, de azér vagy egy-két kivétel.

2010. jan. 7. 20:19
 33/42 anonim ***** válasza:

Angol bullterrier,standard,20 hónapos csíkos,ivartalanított szuka.

Neve Bütyök,vagy Majrés Mátyáné Ezredes Asszony(félős a kisasszony).

Az előző kutyánk is bullterrier volt,a tökéletes kutya,általa szerettem meg a fajtát.Imádtuk,meg Bütyikutyipocisimit is ugyanúgy.

2010. jan. 7. 21:28
 34/42 anonim ***** válasza:

Amerikai Akita, egyszerűen szerelem

Lyna, Amarilla és Jaky

Rottweiler kedvencnek vettük ő Shyla

www.szepsegeim.hupont.hu

2010. jan. 7. 21:40
 35/42 anonim ***** válasza:
Muffin, keverék(de a szülei fajtiszták), és szuka.
2010. jan. 7. 21:57
 36/42 anonim ***** válasza:
Nekem van egy sárga, fiú labrador retrieverem, és Beninek hívják. Sok utánajárás után döntött úgy a család, hogy nekünk ez a megfelelő. Sokat kirándulunk, igazi pörgős család a mienk :),ezért döntöttünk a labrador mellett, mert aktív fajta. Meg hát természetesen külsőre is imádjuk a labikat.
2010. jan. 7. 23:35
 37/42 anonim ***** válasza:

Labrador retriver- spániel keverék, kan. Nildónak hívják a drágát.

Azért ő, mert amikor albérletbe költöztem végre, meg voltam huzatva egy kutyáért, de mindenki rá akart beszélni valami zsebpincsire (bocs, nálam a kutya a beagle-méretnél kezdődik). Labit akartam, de az olyan nagytestű, akkor láttam meg a neten, régóta hirdették őt, és már csak ő volt, egy kis szénfekete kan kutyus - pont amilyenre vágytam. :) Egyből beleszerettem :)

2010. jan. 8. 00:28
 38/42 anonim ***** válasza:
Amerikai Akita szuka és a neve Kira:D
2010. jan. 8. 13:39
 39/42 anonim ***** válasza:

American staffordshire terrier

Lucie,

6 hónapos

tetszett a fajta

2010. jan. 8. 14:01
 40/42 anonim ***** válasza:

Labrador - drótszőrű magyar vizsla keverék kutyám van, a neve Luca, és értelemszerűen szuka. Ivartalanított. Kertesházba költöztünk, és akkor döntöttünk úgy, hogy magunkhoz veszünk egy kutyust. Mivel nem volt elképzelésünk, megnéztük a menhelyek honlapjait, és beleszerettünk a Szentendrei Állatvédő Egyesület egyik kis védencébe. Majdnem 3 órát utaztunk érte, mert messze lakunk de életem egyik legjobb döntése volt. Sosem bántam meg. Luca akkor volt 2 hónapos, picike szépség. Mára már két és fél éves, és ugyanolyan, mint egy labrador, csak drótszőre van :)

Gyönyörű, okos kutya, BH1-es vizsgája van.

2010. jan. 8. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!