Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen FAJTA, NEVŰ ÉS NEMŰ a...

Milyen FAJTA, NEVŰ ÉS NEMŰ a ti kutyátok? És miért választottátok ezt a fajtát?

Figyelt kérdés
Légyszi mindedjikre válaszolni! A kora mindedj! :)
2010. jan. 3. 21:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%
Szia az én kiskutyám Bichon Havanese fajtájú,és a Junior névre hallgat.Kisfiú.Azért választottam,mert a nővérem kiskutyájára sokat vigyáztunk(ugyanúgy nézett ki,mint a mostani kutyusom) és megszerettük.De sajnos elütötte egy kocsi,ezért kaptuk a Juni-t.Nagyon szeretem,és nagyon vigyázunk rá.Mostanában eléggé elbohóckodja a dolgokat,és néha túlságosan játékos.:)14-én lesz 1 éves.
2010. jan. 3. 21:30
 12/42 anonim ***** válasza:
75%
Magyar vizsla - Zsiga - fiú
2010. jan. 3. 21:33
 13/42 anonim ***** válasza:
64%
Törpespitz,Grizzly és fiú.Mert a párommal ez a kedvenc kutyafajtánk.Nagyon okos kutya és a leggyönyörűbb fajta.
2010. jan. 3. 21:36
 14/42 anonim ***** válasza:
51%
Beagle kan kutyusunk van, a neve Samu. A nagyszüleinktől kaptuk, nekik van beagle szuka kutyájuk, és minden unoka kapott egy-egy kiskutyát, mellesleg amúgy is ilyet szerettünk volna, mert nagyon aranyos, játékos, szép, gyerekekhez ideális. 2,5 éves.
2010. jan. 3. 21:37
 15/42 anonim ***** válasza:
76%
Yorki - Manó (én máshogy hívom,és már arra is hallgat:D) - kan - 2éves lesz májusba.
2010. jan. 3. 21:40
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Keverek, fiu, es Fidó/Fidóka/Frici a neve:D 2 honapos, gyonyoru feher szore van, pajkos. Pocos/egereszo felmenoi vannak, ugyhogy nagy elvarasaink is vannak ra nezve:)
2010. jan. 3. 22:00
 17/42 anonim válasza:
mindedj=mindegy
2010. jan. 3. 22:06
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Keverék, labrador-golden-retriver-kuvasz felmenőktől (zömmel labira hasonlít, labi tulajdonságokkal, goldi szemekkel :)), Kittinek hívják, és a neve alapján értelemszerűen szuka.

Azért választottam éppen őt, mert aznap éppen őt és a testvéreit akarták kidobni az utcára, de csak egyedül ő jött vissza, hogy gazdihoz kerülhessen, a testvérei elkolbászoltak. Eredetileg nem szukát terveztem, de nagyon örülök, hogy Kitti az én kutyám. Öt éves, bár tudom, hogy a "kora mindedj!"

2010. jan. 3. 22:15
 19/42 anonim ***** válasza:
49%
Tudom hogy hogy mindegy. De hogy lehet ennyire elírni :"D
2010. jan. 3. 22:35
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

3 Westie-m van: 1 fiú, a neve Jihno (Dzsínó), és kettő lány, a Ribi (másfél évesen vettem, az előző gazdija adta neki a nevet) és a Lotti (őt is másfél évesen vettem és ahonnan elhoztam, ott még neve se volt, ezt én adtam neki)

Meg van egy kuvaszunk, fiú, őt apu nevezte el már 10 éve.... Így indult: Fütyi-Kuki-Kuki_Muki-Muki Na így lett a neve: Muki

2010. jan. 3. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!