Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen FAJTA, NEVŰ ÉS NEMŰ a...

Milyen FAJTA, NEVŰ ÉS NEMŰ a ti kutyátok? És miért választottátok ezt a fajtát?

Figyelt kérdés
Légyszi mindedjikre válaszolni! A kora mindedj! :)
2010. jan. 3. 21:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 4 hónapos angol cocker spánielünk szuka, a neve Blacky és egy egy éves talán keverék amstaff szuka ő is a neve Lara. Lara úgy került hozzánk, hogy a barátnőm vette, de nem tudott vele eleget foglalkozni és hozzánk került. A Blacky meg csak úgy van, vettem mert mindig tetszett ez a fajta, de lakásba nem akartam sapncit most meg lett kertes házunk és ide jöhetett. Neked milyen van?
2010. jan. 4. 07:34
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

1 év keresgélés ,és kutakodás után még 10 fajta kutya maradt a családi listán pl : eurázsiai ( mert gyönyörű ),boxer, labrador,golden retriver,stb. míg a párom egy kiállításon meg nem látott egy berni pásztort :)illetve 10 -et akik bambán türték vagy 100 visongó gyerek nyúzását :)

lakásban tartható közepes testű ,középhosszú szőrű kutyát kerestünk .( az összes szakkönyvet,és ismertetőt elolvasva :)és jött látott győzött a berni pásztor .

ebből lett egy most már majd 45 kg-os mackó , aki most is a kanapán alszik :)1 éves , szuka .természetesen ivartalanítva van , hiszen hobby kutya .családtagnak tekintjük .

napi 2-3 órát aktívan futtatjuk, séta inkább más kutyákkal való játékot jelenti .és mint minden kutya a közelünkben alszik napi 15 - 18 órát.

természetesen kutyasuli, meg minden ami kell. és a gyerekek remekül kezelik,hiszen a felelőséget ők is viselik .még úszni is együtt járunk .

a lefárasztás, tanulás ,és játék a család minden tagjára nézve feladatot szab . így könnyebb .

etetés,wc, séták,tanulás.

kis lakásba nem való .

2010. jan. 4. 10:37
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
A 21:40-es yorkis vagyok.Csak most vettem észre hogy kérdezted hogy miért yorkit.Hát mert mindenképp kicsi szobakutyát szerettem volna.És a yorki tetszett a legjobban.
2010. jan. 4. 11:29
 24/42 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát! Csak elírtam azt hogy "mindedj"! De nagyon köszönöm hogy a többség ilyen tartalmas választ adott! A 07:34 -es válaszoló kérdezte hogy mileyn kutyám van.

Nekem 2 Mopszom van. Kan és Szuka. A szukát Csöpinek és a Kant Morzsának hívják! Ngaoyn szeretem őket! De itt a többi állatom is: www.allataim.mlap.hu :)

2010. jan. 4. 14:00
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Arany cocker spániel-kan, neve: Sidi.
2010. jan. 4. 14:03
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Németjuhász szuka : Jenny

Törpespitz Szuka : Sindy

2010. jan. 4. 15:29
 27/42 anonim válasza:
100%
Shih-tzu 8 hetes kislány és Bodza a neve.Sok ismerősömnek van és elragadóan kedves.Beleszerettünk és meghozta a jézuska.Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott fajta.A család bohóca kis helyet igényel de mégsem terrier és lehet vele jó nagyokat sétálni is mert ezt nagyon bírja.Pici de nagyon formás kutyus és már 1 hete csak a pelusára kakil pisil.
2010. jan. 4. 19:34
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Magyar vizsla- Agor-10hónapos és akartam egy kutyát, és kaptam barátnőmtől meg a páromtól. BELESZERETTEM!!! TELJESEN! Gyönyörű, kis bolondos, rajong a gazdijáért hűséges, okos stb stb... :) És már semmiért nem cserélném el!!!!!!!! :$
2010. jan. 4. 19:45
 29/42 anonim ***** válasza:
A mienk yorki és törpeuszkár keveréke. Nagyon édes kis szobakutyus. A neve Pöcök és lány :-)
2010. jan. 7. 19:26
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Mopsz, Bagó és szuka kutyus. Azért mert a párom csak ezt a kutyus volt hajlandó. :D Imádni való hiperaktív kutty. De egy mopszlisnak ezt mondani sem kell.
2010. jan. 7. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!