Milyen FAJTA, NEVŰ ÉS NEMŰ a ti kutyátok? És miért választottátok ezt a fajtát?
1 év keresgélés ,és kutakodás után még 10 fajta kutya maradt a családi listán pl : eurázsiai ( mert gyönyörű ),boxer, labrador,golden retriver,stb. míg a párom egy kiállításon meg nem látott egy berni pásztort :)illetve 10 -et akik bambán türték vagy 100 visongó gyerek nyúzását :)
lakásban tartható közepes testű ,középhosszú szőrű kutyát kerestünk .( az összes szakkönyvet,és ismertetőt elolvasva :)és jött látott győzött a berni pásztor .
ebből lett egy most már majd 45 kg-os mackó , aki most is a kanapán alszik :)1 éves , szuka .természetesen ivartalanítva van , hiszen hobby kutya .családtagnak tekintjük .
napi 2-3 órát aktívan futtatjuk, séta inkább más kutyákkal való játékot jelenti .és mint minden kutya a közelünkben alszik napi 15 - 18 órát.
természetesen kutyasuli, meg minden ami kell. és a gyerekek remekül kezelik,hiszen a felelőséget ők is viselik .még úszni is együtt járunk .
a lefárasztás, tanulás ,és játék a család minden tagjára nézve feladatot szab . így könnyebb .
etetés,wc, séták,tanulás.
kis lakásba nem való .
Mindenkinek köszönöm a válaszát! Csak elírtam azt hogy "mindedj"! De nagyon köszönöm hogy a többség ilyen tartalmas választ adott! A 07:34 -es válaszoló kérdezte hogy mileyn kutyám van.
Nekem 2 Mopszom van. Kan és Szuka. A szukát Csöpinek és a Kant Morzsának hívják! Ngaoyn szeretem őket! De itt a többi állatom is: www.allataim.mlap.hu :)
Németjuhász szuka : Jenny
Törpespitz Szuka : Sindy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!