Ezek fajtatiszta németjuhászok?
2014. jún. 20. 12:57
1/23 anonim válasza:
Honnan van a kép? Úgy értem, hol hirdet a tulaj?
2/23 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok! Így első ránézésre nem.
3/23 A kérdező kommentje:
Facebookon láttam. Nyilván semmi komoly, csak besikerültek a kölykök.
2014. jún. 20. 13:04
4/23 anonim válasza:
Fajtatiszta akkor ha van törzskönyve. Nyilván nincs és amúgy is nekem nem 100%-ig NJ-re hasonlítanak.
5/23 Imola Ágnes válasza:
nem hasonlít a fajtatisztára....
6/23 anonim válasza:
Hasonílt a német juhászra DE látszik rajtuk hogy nem fajtiszták! A tulajdonos azért irja hogy azok hogy minél gyorsabban eladja őket ...
7/23 anonim válasza:
mivel a kölykök között elég nagy eltérés van ezért tuti nem fajta tiszta. (Az egyiknek hegyes a füle és nagy szemei vannak, a másiknak kerekitett a füle és pici szemei vannak
8/23 anonim válasza:
Bármi lehet. Majd 7-8 hónaposan kiderül, melyik, mire hasonlít.
9/23 anonim válasza:
Ha valaki találkozott már fajtatiszta NJ alommal, akkor az első ránézésre megmondja, hogy ezek a kutyák nem azok. Amúgy a papír számít, ha nincs törzskönyve, akkor csak fajtajellegű keverék, de ezek a kiskutyák még csak nem is sikerültek fajtajellegűre. Természetesen ettől még tündériek, de a gazdájuktól felfordul a gyomrom...
10/23 anonim válasza:
Nem fajta tiszta! Kérdésem: csak azok a fajta tiszták akiknek törzskönyvük van??? Kapaszkodjatok + okos tojások! Több évtizede kutyázom -pontosabban kutyáztam! 3* vettem egy tenyésztőtől akinek a kutyáit még Kínába is vitték! (nem reklám helye: sem a tenyésztő, sem , hogy mennyiért!) Várom az értelmes hozzáoszlásokat! Csak okosokat írjatok, mert rühelem ha valaki csak a % ért hajt...:D (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!