Baja lesz a kutyámnak a popcorntól?
Hát az enyém pl. imádja a popcornt, ha eszünk ő is kap pár darabot :D De nálad nem is igazán ez a kérdés, ha jól látom. Szerintem is próbáld ki amit az egyik válaszoló tanácsolt, (15 perc és elveszed a tálját) esetleg szakértőtől kérj segítséget. Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert igazából az enyém még a vasszöget is megenné...na ő nem válogatós! Persze ez se a legjobb, mert már volt belőle probléma. Őszintén szólva meglepődtem, mikor olvastam, mert finnyás kutyát még nem igen láttam :)
(Ja és amúgy meg ki a f..szt érdekel hogy most popcornnak, vagy pattogatott kukoricának hívjuk? Mindkettő érthető. Ice tea, jeges tea...ugyanaz. Nyissatok egy másik topicot és beszéljétek meg ott, tökre nem ez volt a kérdés :D)
Az sem bolt kérdés, hogy a te kutyád milyen, és, hogy te láttál-e már ilyet vagy sem. Szóval a te válaszod is kb. annyit ért a kérdezőnek, mint azt, hogy mi itt írtunk a szavakról egy keveset...
(Én egyébként már adtam neki választ.)
Istenem..... és eteti popcornnal (vagy pattogatott kukoricával)...
A kutya etetésének NÉGY nagyon egyszerű lépése van:
1.) Leteszed a tálat, benne az általad kiválasztott és megfelelőnek tartott eledellel (prémium táp, barf, prey, NEM maradék, NEM popcorn).
2.) Ellépsz a táltól (a kutya nyugodtan vár).
3.) Kiadod a "Tiéd" parancsszót.
4.) Ha nem kezd enni, azonnal, ha nekilát, maximum tíz perc múlva elveszed a tálat a tartalmától függetlenül.
Ezt ismételgeted naponta egyszer, nagyjából azonos időpontban, két etetés között SEMMILYEN kaja nincs. Kutya úgy még nem halt éhen, hogy etették.
ha próbáltad ezt módszert és nem működött akkor vagy nem jól csináltad (feladtad) vagy a kutyának más baja van, akkor viszont ki kéne vizsgáltatni. de mivel a kukorica kell neki, majdnem biztos vagyok benne, hogy az első a probléma.
az a kutya, amelyik válogat, az életképtelen. amelyik inkább éhenhal, de nem eszik, pedig megkapja a lehetőséget és nem beteg, az, még ha nagyon szörnyen is hangzik, de megérdemli... ű
rakd elé 10 percig és tényleg csak addig, aztán vedd el ha nem eszik. és ha 2 hétig nem eszik, hát így járt. majd megjön a kedve, ha közben semmi mást nem kap, csak vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!