Baja lesz a kutyámnak a popcorntól?
Rendben. Akkor szepen masold be a hivatkozast, arra, hogy a magyar nyelv "honositotta" a popcorn szot.
Ha mar belemesz ebbe a "vitaba", akkor tamaszd ala az erveidet.
A Nyelv és Tudomány is használja a popcorn szót.
[ [link] ]
Valamint.
A figyelmedet pedig szeretném felhívni arra, hogy a kutyám egészsége miatt jöttem ide kérdezni, ami szerintem fontosabb.
És most, ha megbocsátanál, utánaolvasnék a BARF módszernek, amit egy kedves válaszoló ajánlott nekem, akinek ezúton is köszönöm!
olyan nincs hogy nem müködik.
vegyél szépen kutya konzervetm és senki SENKI ne adjon neki ennit.
leteszed elé a kaját, ha nem eszi meg 15 perc múlva elveszed. másnap megint lerakod elé, ha nem eszi meg megint elveszed. és így tovább... ha éhes lesz meg eszi meglásd. de ehhez szigoruan be kell tartani azt hogy nem kap más ennit
# 12/16 Időpont ma 20:06
"A magyar kukorica szó valószínűleg a szerb és horvát kukuruz szóból származik, amelynek további eredete ismeretlen. A növényt egész Közép- és Kelet-Európában hasonlóan nevezik, pl.: ausztriai német Kukuruz, cseh kukuřice, lengyel kukurydza, orosz кукуруза (kukuruza), román nyelvjárási cucuruz, szlovák kukurica, ukrán кукурудза (kukurudza)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!