Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy havanese...

Mennyibe kerül egy havanese az Elmada Dogs kennelből?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 16:32
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
64%

Sokat gondolkodtam kitöl vegyek kutyát...

miután megtaláltam ezt az oldalt eldöntöttem, hogy az Elmada dogs kennelt választom, mert ha valakit ennyi ember szaroz és ennyi irigye van tuti csak jo lehet!!!

2010. júl. 8. 12:14
 22/26 anonim válasza:
64%
Inkább foglalkozzunk Liptai Claudia Retkes bugyijjjjjával az mennnnnyyibe körü... na ezt füzd tübe meg a fingot hahahahha....
2010. júl. 8. 12:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék megválni az idős kutyámtól sem ,annál jobban szeretem őket :)

Egyébként nagyon szép a kennel amiről szó van ,és messze normálisabb mint sok más hely.

2011. júl. 19. 14:06
 24/26 anonim ***** válasza:

A párizsi nem igazán jó tápértékű nekik max a bióó :)

Orvos mondta!

2011. júl. 20. 13:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát, igen. Nekem eddig a honlapon látott kutyák, képek alapján rokonszenves volt az Elmada dogs kennel, de elgondolkoztató amiket itt olvastam, tapasztaltam.

1. Öregedő kutyák elajándékozása... :-(

2. Párizsival való etetés tenyésztőként... :-o

3. "Fajtiszta" kutya elnevezés tenyésztőként...

4. Vannak még nem túl bizalomgerjesztő híresztelések... (És hát nem zörög a haraszt...)

Hát, nekem elment a kedvem az Elmada Dogstól..

2014. jan. 2. 00:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Aki tenyeszto az elsosorban szereti a kutyait!! Ez a legfontosabb, nem a szep honlap! Aki tenyeszto es szereti a kutyait nem valik meg toluk , csak mert nincs mar haszna beloluk!!!
2014. jan. 10. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!