Eldobható pelenkázóalátét jó lesz?
Kiskutyának kéne kutyapelenkát vennem,de nem jutok el olyan boltba ahol kapok.
Ha babáknak való eldobható pelenkázóalátétet veszek az is jo nem?Elvileg hasonlo célt szolgál a babáknál,kinézetre meg ugyanaz.
"Igenis odapisil/kakil.
DE NEM ODASZOKTATOM,HANEM HA NINCS OTTHON A GAZDÁJA,NE AZ EGÉSZ LAKÁS USSZON A KAKÁBAN!!!"
Tehát nem szoktatod oda, csak oda kell csinálnia a lakásban. Biztos te vagy az okos lány. Egyébként még mindig csak azt nem értem, miért ürítene többet a kutya attól, hogy nem egy fél négyzetméteres konkrét területre szoktatod :D
"Szobakennel nincs,mert egy kis lakásban nem fér el."
40 négyzetméterre most tervezek venni egy százszor hatvanas szobakennelt, amibe elfér a két kutya :) Lehetetlen nincs, csak tehetetlen :) Nyilván ha nem használjuk, akkor össze lesz hajtva és be lesz állítva/fektetve a szekrény mellé/ágy alá.
"Ha meg onnan kijön,lessem minden lépését hogy épp pisil-e vagy rohanjak vele 10 percenként le a 3.rol pisiltetni????"
Hát most brutálisan őszinte leszek: IGEN. Erről szól a kölyökkutyázás. Arra bizony figyelni kell. De ez még semmi, hónapok kérdése, és rendesen mozgatni, szellemileg is fárasztani kell, kielégíteni a fajtán belüli szociális igényeit, és még sorolhatnám. Egyelőre elég, ha nagyrészt egy légtérben vagy vele, és rajta van a fél szemed.
ez a szobatisztaság kérdés elég kényes, mert a legtöbb kutyatartó ellenzi. Habár én még mindig úgy vagyok vele, ha a gazdi pelenkára akarja pisiltetni a kutyát akkor tanitsa meg neki, meg lehet, ez mindenkinek a saját dolga. Más meg németjuhászt tart panelban, na és akkor mivan? Az is az ő dolga(ha nem zavarja a szomszédokat).
Szerintem hagyd figyelmen kivűl az agresszív hozzászólókat, inkább a normálisakból alkoss véleményt. :)
"Ha meg onnan kijön,lessem minden lépését hogy épp pisil-e vagy rohanjak vele 10 percenként le a 3.rol pisiltetni????"
Ezen már csak röhögni lehet :D
Nehogy véletlenül megerőltesd magad, még leesik a karikagyűrű az ujjadról, mert 2 óránként le kell battyognod a 3-ról 10 percre. Szagoljad akkor, ebben a jó forró, fülledt melegben biztos élvezni fogod az aromákat. Aztán pár hónap múlva ne gyere ide sírni, hogy "hogy szoktassam le a kutyámat, hogy mindent összevizeljen?", mert remélem azt érzékeled, hogy jogosan lennél kiröhögve.
Mint irtam már,van 2 kutyám,akik szobatiszták,és ugyanezzel a modszerrel lettek azok.
Mást nem szeretnék hozzáfűzni,csak annyit hogy nincs otthon a kiskutya gazdája a nap 24 órájában,mert valakinek dolgozni is kell.
Köszönöm a KÉRDÉSRE adott válaszokat.
Figyelj, nagyon figyelj ÉN IS DOLGOZOM. Sőt kapaszkodj meg, de itt a többség is! Ez aztán a váratlan fordulat mi? Egy kölyök kutya nevelése bizony már csak ilyen, hogy óránként rohangálni kell vele, még akár a 10. emeletről is, ha nem akarod évekig a sz*rt pucolni utána. Ha ez nem tetszik, akkor 1: ne legyen kutyád, ugyanis még mindig nem kötelező 2: ne hozz el kölyök kutyát, ezer és ezer fiatal 1-2 éves kutya van menhelyeken, akik egy hét alatt szobatiszták lesznek. Egy kölyök kutya viszont ha megszakad sem fogja neked visszatartani 8-10 órán keresztül.
Ja és akkor most mondok neked még egy nagy trükköt, mindkét kutyámnál amikor hazahoztuk, kivettem 1-2 hét szabit, hogy bizony óránként futkározhassak vele ki pisilni, kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!