Hol lehet olyan úszóbugyi/nadrág/pelus, amit az eldobható pelusra kell/lehet felhúzni?
"Én amúgy alapból úgy gondoltam, hogy az úszópelust az eldobható pelusra húzom" ... az nagyon vicces lesz. :) (nem bántásból, hisz nem tudhatod még...)
nna de menjünk sorban:
1. Az úszópelus túl sok mindenre valóban nem jó, hiszen vízbe nyilván nem vihetsz nedvszívó pelust, hisz egyrészt azonnal magába szívja a vizet, a pisit már nem fogja, másrészt utána ki se bírod emelni a babát a vízből, úgy megszívja magát a pelus. :)
Tehát az úszópelus sem készül nedvszvó anyagból, annak a lényege annyi, hogy nagyjából bent tartsa azt aminek bent kell maradnia, de mivel nem zár(hat) tökéletesen, igy bizony a folyadék kijön a réseken (s be is megy, ezért lenne vicces, ha alá rendes eldobható pelust raknál).
2. A fentiek miatt, hogy kicsit passzentosabban álljon a babán, az úszópelusra szoktak adni kis sztreccsgatyót. Ez egy teljesen egyszerű sztreccsnadrág/biciklisnadrág. Mi ott vettünk ahol a babaúszás volt (hvd fel őket, hogy van-e nekik), de szerintem tescoban a babaruhák közt is találsz.
3. Akinek a kisgatyó túl "snassz", vagy ilyesmi, azok szoktak fürdőrucit venni, aminek a szerepe teljesen ugyanez, hogy az úszópelust jobban rajtatartsa a babán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!