Eldobható pelenkázóalátét jó lesz?
Kiskutyának kéne kutyapelenkát vennem,de nem jutok el olyan boltba ahol kapok.
Ha babáknak való eldobható pelenkázóalátétet veszek az is jo nem?Elvileg hasonlo célt szolgál a babáknál,kinézetre meg ugyanaz.
Ne vegyél pelenkát, mert az életben nem szoktatod le róla!
Mennyi idős a kutyus? Csak mert addig nem sétálhat ugyan, míg meg nincs az összes oltása, de pisilni és kakilni leviheted, csak kutyák közé ne engedd, és nagyon figyelj rá, ne nyaljon fel semmit.
Nem az enyém,de 8 hetes.
Nem akarja a gazdi hogy ha esetleg nem jut le vele időben akkor a lakásban mindenhová odapisiljen,inkább legyen egy bizonyos hely ha esetleg nem birná ki.
Most fogja csk a második oltását kapni,igy tényleg csak pisilni viheti még le,sétákra nem.
Értem utolso,de szerintem akkor se megoldás hogy mindenhová pisilhet akkor....a kutya tanulékony,meg tudja tanulni hová pisiljen.
Nem akarjuk alomra szoktatni,de mig nem nagyon lehet levinni,tudsz más megoldást?
Köszönöm.Látom van aki nem érti meg hogy nem lehet még sétálni vinni.
Most ha lemegyek vele,leteszem,nem biztos h el is fogja intézni a dolgát,vagy annyit pisiljen h utána ne kelljen.
Takarítás:
nem mindegy hogy az egész lakásban figyelnem kell hogy esetleg ne lépjek bele valamibe,vagy egy helyen kell figyelnem.
Aki azt irja h a 8 hetes kutya nem fog bepiszkitani sose,annak szerintem nem volt kutyája.
(nekem jelenleg egy 14 és 11 éves kutyám van,csak rég volt mikor kölyök volt)
6és 7es kommentelő:
ha elmegy otthonról a gazdi,és a kiskutya nem tudja még tartani,akkor jobb ha mindenhová pisil vagy az a jobb ha egy bizonyos helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!