Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Harap a kutyám mit tegyek?

Harap a kutyám mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor a kutyám éppen olyan kaját eszik ami neki ízletes pl:véres nyershús,szárított bőr tekercs,denta sticks kutya fog kefe stb akkor nem lehet felé nyúlni mert oda kap már ez miatt meg harapta az egész családott mikor éppen zabált mi meg simogatni akartuk.Ilyenkor természetes ha védi a kajáját?Amikor nem eszik éppen akkor viszont ő jön oda a farkát csóválgatva és eszébe nem jut harapni.

2014. jún. 10. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
Csatabárdot a fejébe, utána egyétek meg, az egész család egyen belőle, a harapós dögjét nekije. :)
2014. jún. 11. 01:19
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

kedves kis ölebek keveréke, és te a nagykönyv szerint a saját fejed után menve próbálod megnevelni :) majd ird meg ,hogy sikerült. miután kiengedtek a sebészetről.

kutyasuli te kr@t@n :) kutyasuli .

2014. jún. 11. 08:03
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
az én kutyám sem szereti ha felé nyúlkálunk kajálás közben..sőt melyik kutya szereti?erre nem nagyon lehet megtanítani, ha első alkalommal nem ütöttél rá...hagyd békén szegény jószágot ha eszik :)
2014. jún. 11. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Te szereted,ha kaja közben buzerálnak?Hogy jutott eszetekbe ilyen hülyeség?Vegyetek erőt magatokon és hagyjátok békén addig,míg eszik.
2014. jún. 11. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Gratulálok azoknak, akiket a saját kutyájuk nem enged a kajája közelébe! :D Majd ha valami olyat eszik, ami az életét veszélyezteti ... akkor érveljetek ezzel. Mert ez is megtörténhet és ezért jó, ha el lehet tőle venni azt is, amit nem szívesen enged át!! Nevelés kérdése!
2014. jún. 11. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én két kutyámtól bármit el lehet bármikor venni,pedig "harci"fajták.Ettől eltekintve nem piszkálom őket evés közben.Itt arról van szó,hogy evés közben simogatják a kutyát,nem el akarnak tőle valamit venni.
2014. jún. 11. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha simogatják, ha el akarnak tőle venni valamit, akkor sem haraphatja meg a saját gazdáját!! De pontozzatok le, amiért az enyém hagyja magát evés közben simogatni ... :D Nem szekálom hobbi szinten, de volt már rá példa, hogy simogattam vagy elvettem tőle valamit és örömmel fogadta ...
2014. jún. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!