Harap a kutyám mit tegyek?
Persze...Az a nevelés, hogy öntsük le a kutyát egy vödör vízzel...Gratulálni tudok először is
Sajnálom barátocskám, de nem te vagy a falkavezér.... A kutyának csak az után adunk ételt miután a család is evett.
Olvass falkavezérségről szóló könyveket, cikkeket.
Nem normális, ha evés közben megharapja a gazdáit!! A farkasoknál természetes, de a kutya nem farkas (igen, rokonok, de teljesen más lapra tartozik a két faj).
Olvassátok el Jan Fennell könyvét és gondoljátok komolyan a vezető szerepet. Nagyon sokat segít, ha arra gondoltok, hogy "én falkavezér vagyok", nem pedig arra, hogy "jaj csak meg ne harapjon most, én szeretnék lenni a főnök". A testbeszédeteken is meg fog látszódni, hogy komolyan gondoljátok. Fennell módszere pedig elég könnyen elsajátítható. :) Remélem sikerül megoldani a problémát, sok szerencsét! :)
először is döntsük el azt, hogy evés közben miért is akarjuk "zaklatni" a kutyát!
másodszor, a dominancia ill/és vagy falkavezér hiánya, gyengesége az ok.
ha az egész család "neveli" a kutyát, annak jó vége nem lesz.
tisztázni kellene a gazda/kutya viszonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!