Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csúnya kutya és ciki sétáltatni?

Csúnya kutya és ciki sétáltatni?

Figyelt kérdés

[link]

Igaz ez a kép azután készült miután apu lelocsolta vízzel.

Ez után de pár nappal ezelőtt is mikor száraz volt a bundája is közölte hogy égetem magam azzal hogy kiviszem az utcára sétálni.

Ő egy kevér kutya, fogalmam sincs hogy milyen lehet utcáról fogadtam be őt.

2014. jún. 9. 23:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem csúnya kutyus, és nem csak azért szép, mert "a tiéd", hanem szerintem általánosságban is tök helyes :) De amúgy sincs olyan ronda kutya, akit ciki lenne sétáltatni. Szerintem.
2014. jún. 10. 09:00
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

ez a kutya csúnya???? hogy lehet ilyet mondani? ez a kutya szerintem nagyon édes a nagy fülecskéivel,cuki pofijával, nekem nagyon tetszik, vidd bátran sétáltatni!!!

Maximum az mondja, hogy csúnya aki útálja a kutyákat, de az szerintem minden kutyára azt mondaná.

Normális ember nem mondja a gyerekére és a saját kutyájára sem azt hogy csúnya.

2014. jún. 10. 09:37
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy melyik kutya szép vagy csúnya az ízlés kérdése. Nekem kifejezetten tetszik a kutyusod, és amúgy is, ahogy már előttem is írták, ha nem lenne olyan szép akkor is jár neki a séta! Egyébként nekem a kelpie ugrott be róla: [link]
2014. jún. 10. 10:07
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Kedves utolsó a képed az nagyon jó, azt is köszönöm , tényleg nagy a hasonlóság! Csak a szín, de megegyezik az orra és a szeme ahogy beleolvad.

2014. jún. 10. 10:13
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű ez a kutya!!! Szerintem még villogni is lehet vele ha szép tiszta, mert olyan értelmes szemei vannak, szép a színe, SEMMI csúnyát nem látok benne! Nagyon szép!
2014. jún. 10. 10:53
 26/31 anonim ***** válasza:
84%

Ez csúnya kutya: [link]

vagy: [link]

[link]

A tied semmiképpen. Amúgy nem a szépségéért szereted, nem? Az én pit keverékemre is mindig mondja a bátyám, hogy milyen csúnya szegény, de én imádom! És szerintem szép!

2014. jún. 10. 11:42
 27/31 anonim ***** válasza:
Nahát, ez egy kelpie-keverék! Nagyon aranyos. :)
2014. jún. 10. 14:00
 28/31 anonim ***** válasza:

Na, aki erre a kutyára azt mondja hogy csúnya...

Nagyon szép, aranyos pofija van.A fülei meg mindent visznek.Nem ciki egyáltalán sétáltatni, inkább kell is, lássa a nép milyen aranyos kutyád van. :)

2014. jún. 10. 15:29
 29/31 anonim ***** válasza:
Ritkán van olyan keverék kutya ami tetszik, de ő nagyon édes, még énis elfogadnám! :)
2014. jún. 10. 16:13
 30/31 anonim ***** válasza:

Valóban a Kelpie-re hajaz. Viszont itthon nincs sok belőlük, ami van az meg sportolók kezében van így nehezen tudom elképzelni, hogy véletlen alom született.

Egyébként ez a kutya nemcsak szép, de valószínűleg szuper sport kutya lenne. Alkatilag nagyon alkalmas rá. Ha barátságos, játékos én azt javaslom próbáld ki vele az agilityt, frizbit. És ne engedd láncra kötni. :(

2014. jún. 11. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!