Csúnya kutya és ciki sétáltatni?
Igaz ez a kép azután készült miután apu lelocsolta vízzel.
Ez után de pár nappal ezelőtt is mikor száraz volt a bundája is közölte hogy égetem magam azzal hogy kiviszem az utcára sétálni.
Ő egy kevér kutya, fogalmam sincs hogy milyen lehet utcáról fogadtam be őt.
ez a kutya csúnya???? hogy lehet ilyet mondani? ez a kutya szerintem nagyon édes a nagy fülecskéivel,cuki pofijával, nekem nagyon tetszik, vidd bátran sétáltatni!!!
Maximum az mondja, hogy csúnya aki útálja a kutyákat, de az szerintem minden kutyára azt mondaná.
Normális ember nem mondja a gyerekére és a saját kutyájára sem azt hogy csúnya.
Köszönöm szépen!
Kedves utolsó a képed az nagyon jó, azt is köszönöm , tényleg nagy a hasonlóság! Csak a szín, de megegyezik az orra és a szeme ahogy beleolvad.
Na, aki erre a kutyára azt mondja hogy csúnya...
Nagyon szép, aranyos pofija van.A fülei meg mindent visznek.Nem ciki egyáltalán sétáltatni, inkább kell is, lássa a nép milyen aranyos kutyád van. :)
Valóban a Kelpie-re hajaz. Viszont itthon nincs sok belőlük, ami van az meg sportolók kezében van így nehezen tudom elképzelni, hogy véletlen alom született.
Egyébként ez a kutya nemcsak szép, de valószínűleg szuper sport kutya lenne. Alkatilag nagyon alkalmas rá. Ha barátságos, játékos én azt javaslom próbáld ki vele az agilityt, frizbit. És ne engedd láncra kötni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!