Melyik kutya sugároz "méltóságot", és okos is? Egy konkrétan fajtára gondolnék. Lent tovább.
Kíváncsi lennék, melyik az a kutyafajta (/ták), amelyik méltóságteljes...ez talán furcsány hangzik, szóval olyasmire értem, mint a dobermann, vagy német dog, hasonlók :D és okos is... akár lehet ez skót juhász is, vagy golden retriever. De mégis olyan ember véleményére lennék kíváncsi, aki ért hozzájuk. Okos, naagy, szép :D
MÁSRÉSZT:
Westie, okos kutyák?:D
Igen, kutyát szeretnék..árban nem érdekel, vagy egy westiet szeretnék, vagy valami szép nagyot :) Viszont a nagyok okosabbak is... :D
vagy egy westi vegy nagy kutya?:O
hű..elég ellentmondásos, hiszen az 1iket benn a másikan kinn kell tartni, szerintem a lehetőségeket mérlegeld
én amagyar vizslát ajánlanám, családszerető, nyugodt, szép, okos
csak arra ügyelj h télen meleg vacka legyen(mert rövid a szőre)vagy ott van még aDalmata!az is remek választás lenne
Bocsi, hogy így eltűntem! Nem voltam itthon egy ideig... aztán csak nem léptem vissza :) De meglett a döntés, azt hiszem. Az óriás uszkárt beszéltük meg. Anyukámnak nagyon tetszik, nekem is :) És azt olvastam, hogy okos, gyerekszerető, nyugodt kutya. Ápolni rendszeresen fogjuk, kozmetika 2 hetente, de közben nem hagyjuk ott :) Apa majd kicsit hamarabb megy dolgozni...anya meg megoldja, hogy gyakran menjen később utána...Ez mondjuk nem fog menni több évig, de egy jó ideig biztos. Kb. 4 órát lenne egyedül, megpróbáljuk megoldani, hogy abból vagy hármat a szomszéf vigyázzon rá kicsit, így őt is megszereti (jóbarát...), de közben szokja azt is, hogy picit egyedül van. (Na ez, ez jó ötlet??:D).Westi csak régebben jött szóba...kicsi kutyát apa nem szeretne :D
Egy kedves válaszoló segített e-mailben is, ajánlott biztonságos kennelt, amivel egy ismerős majd kapcsolatba is fog lépni! Nagyon köszönöm a segítségét!
Egyébként mindenki másét is...az itt felsorolt kutyát nagy része egyébként jó ötletnek tűnt, a dalmatán is elgondolgodtam most :P
Elvileg jövőhét szerdán vagy csütörtökön megyünk nézni kutyust :)
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!