Melyik kutya sugároz "méltóságot", és okos is? Egy konkrétan fajtára gondolnék. Lent tovább.
Kíváncsi lennék, melyik az a kutyafajta (/ták), amelyik méltóságteljes...ez talán furcsány hangzik, szóval olyasmire értem, mint a dobermann, vagy német dog, hasonlók :D és okos is... akár lehet ez skót juhász is, vagy golden retriever. De mégis olyan ember véleményére lennék kíváncsi, aki ért hozzájuk. Okos, naagy, szép :D
MÁSRÉSZT:
Westie, okos kutyák?:D
Igen, kutyát szeretnék..árban nem érdekel, vagy egy westiet szeretnék, vagy valami szép nagyot :) Viszont a nagyok okosabbak is... :D
Hát kicsit bonyolult vagy. :D Az én szememben a dobermannok ilyenek, persze álló füllel, az agarak, mert azok olyan tartózkodóak, viszont nem is azok a szolgakutyák, talán még a belga juhász. A nyomott orrú fajták nálam semmiképpen nem méltóságosak, inkább olyanok mint egy öreg úr.
Viszont szerintem a legokosabb kutyák a pásztorkutyák közül kerülnek ki, akik sokszor nem olyan méltóságosak. Gondolj bele pl egy shelie inkább cuki, meg ott nem a szépséget nézik. De nekem mindegyik fajta méltóságot sugároz amelyiket szeretem. Csak annyi kell hozzá hogy komolyan viselkedjen épp és kihúzza magát.
A westi is okos csak az terrier, szóval tuti kicsit makacsabb is.
A 3. jókat mondott, és persze többiek is :)
A hegyes orrúak leginkább, valóban :D
És igen bonyolult vagyok...bocsi :P:D De tényleg valami különlegeset szeretnék, és úgy érzem, az én stílusomhoz ez illik, VAGY a Westie x):D És a dobermann marad annak a "méltóságosnak" nálam, a hegyes fül ugye műtét eredménye?
Még a skót juhászok is nagyon szépek...lehet, hogy a végén az lesz, és nagyonis okosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!