Ki szereti a beagle kutyákat?
Ez nem hirdetés nem eladni akarom őket hanem ajándékozni nem mindegy!
De ha ennyire zavar akkor jelentsd az operátornak!
Ma tényleg a szaporítók napja van... :(
Olvasd el ezt, ugyanaz, mint te, csak pepitába! Kínodban már ingyen odaadnád, csak szabadulj, mi? Sokba kerül a kölyköket tartani, ugye? Mégsem olyan könnyű gazdit találni, ugye? Akkor megérte almot lehozni, ugye?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__537890-miert-..
Nőjetek már fel emberek!!!!!! Hány életet kell még kioltani a gyarlóságotok miatt?????? A magadfajtát dugnám be a gyepire egy kennelbe, ott éld le az egész életedet!
Nem akartam ilyen csúnyán írni, de ma már ez a sokadik, elég volt!!!!!!!!!
Szaporító!
21:58 Volt már beagled? Mert nekem van. Nem vagyok hozzáértő, de mégis ugyanolyan normális a kutyánk mint a többi. Foglalkoztam vele, ennyi. Sokan ott rontják el, hogy hangulatuktól függően ezt ekkor megengedik, ugyanezt amakkor már nem. A kutya ezt nem érti, azt fogja csinálni ami neki a jobb. Annyi a titka, hogy tudatosan kell nevelni a kutyát. Sokat kell viszonylag foglalkozni vele. Én nem járattam kutyaiskolába soha, és mégis megáll, leüll, azonnal odajön, keres stb. ha szólok neki egy szóra! Nem kell neki könyörögni! És rendkívül fegyelmezett is.
Makacsabb kutyafajta, mint a többi, de nem olyan borzasztó, mint írod.
Nem mindegy, nem fogok piros ikszet nyomni, mert azért járok föl erre az oldalra, hogy az olyan embereket, mint a kérdező is, rávilágítsam arra, hogy mi az a felelős állattartás! Hogy miért jó az ivartalanítás, a mikrochip, hogyan kell az állatot jól tartani, hogy ne vegyünk szaporítótól kutyát, hanem fogadjunk örökbe menhelyről, ha nincs elég pénzük a Tenyésztőnél született kutyára! És azért járok még ide, hogy segítsek az embereknek a kutyájuk nevelésében, ha problémájuk akad, hogy ne a menhelyen vagy altatással végezzék szerencsétlenek, mert a gazdi nem bír velük!
Ezért nem fogok piros ikszet nyomni! És tudd, az itt rendszeresen válaszoló emberek nagy része, hozzám hasonlóan pontosan ugyanezért írogat ide!
Minket úgy hívnak, hogy állatvédők, ki hivatalos szervezet tagjaként, ki csak úgy, önmaga. Ha neked nem tetszik a tevékenységünk, azzal magadat minősíted és ha falra mászol is, akkor is írni fogom a dolgaim, hogy jobbá tegyem az állatok életét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!