Jól tettem vagy egy oltári nagy hülyeséget követtem el?
Figyelt kérdés
Az eset a következő: Van egy törzskönyvezett nagyon ritka és nagyon drága shikoku inu fajtájú kutyám. Már 3 éves nagyon szeretem és sokat törődök vele. A szomszédom kapva az ötleten beszerzett egyet most 1 éves neki a szuka és tüzel. 1000 euro-t ajánlott a fedezésért de én vissza mondtam. Jó ötlet volt vagy egy nagy hülyeség, hiszen ritka fajta nagyon. Azt mondta, hogy gondolkozzak rajta, de ha nem fogom fedeztetni vele akkor befedezteti shiba inu-val vagy akita inu-val, hogy a picik hasonlítsanak egy kicsit a shikoku-ra és eladja fajtatisztának nagyon drágán 2000 euro-ért.2014. jún. 6. 09:48
21/26 anonim válasza:
Bár biztos jól jött volna az 1000 euró, mert kinek nem, de mégis azt mondom, hogy jól tetted. Esetleg ha szarul bánna a kicsikkel, akkor sírhatnál, mert én pl nem tudnám elviselni. De azt sem, ha a fajtát lejáratja a mixelt kutyákkal, mert ezt meg úgy hívják, hogy csalás, és nagy értékre elkövetve nem ejnye-bejnye jár érte.
Ha nyíltan bevallotta, hogy ezt fogja csinálni, akkor nincs lelkiismerete.
23/26 A kérdező kommentje:
A történet igaz, viszont a szuka TK-ját nem láttam, szóval az is lehet, hogy más fajta. Igazából a szukát is csak párszor láttam kerítésen belül messziről. Azt sem tudom valóban az a fajta-e.
2014. jún. 6. 18:48
24/26 anonim válasza:
Ilyen gusztustalan embernek nem engedném át a kutyãmat.
25/26 anonim válasza:
majd visszatart az alomból egy kant és azzal fedezteti majd az anyát,hogy még kevesebb kiadása legyen.A vevő úgy sem tudja meg.
26/26 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy aki ennyi pénzt kiad egy kutyusra, az igényes helyről veszi, nem a szomszédodtól, aki még törzskönyvet sem fog tudni adni a kicsik mellé.
És igen, jól tetted, hogy nemet mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!