Üdv, két szőrzetű dobermant ismerek, Cser és a barna, Na de mi van a fekete dobermanoknál ami teljesen fekete? Rosszabb genetika, valami hiba esetleg? Engem zavar egy kicsit, hogy a teljesen fekete szőrzet miatt nincs meg a jellegzetessége.
Ezek a legjobb kennelek az országban, én csak ezekből vennék, mert nem csak gyönyörűek, de egészségesek is a kutyák:
Nem olcsó, de én úgy vagyok vele, hogy egy kutyára, aki a társam lesz majd' 15 évig, inkább gyűjtök, hogy meg legyen a pénz, de nem lennék smucig. Egy okostelefon vagy egy hűtőszekrény se kerül sokkal kevesebbe, pedig az csak egy tárgy, amit 5 év után úgyis lecserél az ember.
13:04 Köszönöm én is a linkeket, elmentem őket a könyvjelzők közé!
Igaz nekem lehet még évekbe is beletelik, mire oda jutok, hogy megvásároljam a kutyust. :) (Csak akkor akarok már kutyát, ha beáll valami rendszer az életembe, így, hogy azt sem tudom én hol kötök ki végül, felelőtlenség lenne szerintem és nem is így képzelem.)
Köszi a linkeket, lementettem őket. :)
És talán elmegyek mindet megnézem.... :)
a legjobb kennel jelen pillanatban Magyarországon a De La Scytha. küllemben és munkakészségben egyaránt. szerintem... csak meg kell nézni az eredményeiket. nekem tuti tőlük lesz a következő kutyám :)
jaaa és szia Évi :)))))))
sztem tudod, hogy ki vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!