DonZsoltesz kérdése:
Üdv, két szőrzetű dobermant ismerek, Cser és a barna, Na de mi van a fekete dobermanoknál ami teljesen fekete? Rosszabb genetika, valami hiba esetleg? Engem zavar egy kicsit, hogy a teljesen fekete szőrzet miatt nincs meg a jellegzetessége.
Figyelt kérdés
Dobermanról, és jellegzetességéről.2014. jún. 5. 09:29
1/26 A kérdező kommentje:
Nekem a doberman jellegzetessége nem csak a kinézet (fülek,vágott farok) hanem a barna folt is a cser-ben, és a teljesen barna doberman. Nem láttam még teljesen fekete dobermant. És a vásárlás előtt állok.
Valaki mondjon valamit erről a fekete beállítottságról!
2014. jún. 5. 09:33
3/26 zsuzsabazsa válasza:
Ott van még a kék színű dobermann is, ami igen ritka.
4/26 zsuzsabazsa válasza:
A teljesen feketéről nem tudok, csak a fekete-cser jegyekkel.
5/26 A kérdező kommentje:
Vélemény a jobb oldali kutyáról?
2014. jún. 5. 09:55
7/26 anonim válasza:
Ez valami expresszes szaporító, ugye? Nyugi, ha megveszed, a fekete szőrzet lesz a legkisebb bajod. Ideggyengeség, különböző öröklődő betegségek, és egyéb finomságok:)
8/26 zsuzsabazsa válasza:
Nem tudok mit mondani, feketéről nem hallottam. Lehet, hogy véletlen kijön a fekete, de ha úgy is van tudtommal nem fogják elfogadni kiállításon. Ebben a kérdésben talán valaki többet tud.
9/26 anonim válasza:
a jobboldali kiskutya ezer százalék, hogy nem fajtatiszta. nézd meg a fejformát, a füleket. teljesen más. nem lepődnék meg, ha a szomszédban lakna egy labrador. nekem 2 szukámnál vannak füstösebb jegyek, az egyiknél a mellfolt is nehezebben kivehető, de a cser jegyek azért látszanak, ha nem is tisztán. Ez valamennyire hibának számit, de pl. birálatnál az anatómia fontosabb szokott lenni. Totálisan fekete dobit én még az életemben nem láttam.
10/26 anonim válasza:
és szerintem nem is egykorú a két kiskutya. a jobb oldali idősebb lehet. tehát vagy nem egy alom, vagy pedig keverék alom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!