Ti ilyeneknek odaadnátok a kutyát?
A kutya nem kér a gazdájától diplomát. Az én kutyám kedvence egy értelmi fogyatékos (Rá nem bíznám, de a kommunikáció nagyon megvan).
Ha szereti az állatot és érti (érzi), hogy tanítani kell mindenre, akkor jó gazda lehet, akkor is ha buta, mint a föld.
Ha az alkoholizmus esélye fent áll, az nagyon más
Isten ments!!!
A kutyák köztudott, hogy nem tudnak beszélni. Ha írásban sem tud vele kommunikálni, akkor mi lesz???
Ha én lennék ilyen helyzetben akkor csak úgy adnék kutyát ha láttam élőben a gazdát és ha van kutyája akkor őt is látni akarnám, mert a kettőjük közötti kommunikáció többet mond minden szónál.
Én egyébként úgy tapasztalom, hogy aki buta az a kutyaneveléshez is buta. Aki buta nem nyitott a változásokra, észre sem veszi azt vagy éppen csinálná de nem úgy ahogy kell.
Most nyilván nem egy-két helyesírási hibára gondolok, de ha nem bír leírni egy épkézláb mondatot vagy hülyeségeket ír vagy annyira nem figyel, hogy a leírást nem nézi, nem értelmezi akkor hogy fog helytállni másban?
Ha buta akkor befolyásolható mert elhisz minden hülyeséget, vagy éppen nem gondol bele a következményekbe...ezek megint nem szerencsés dolgok kutyatartással kapcsolatban sem.
Én egyébként is szőrszálhasogató lennék, részletesen kikérdezném, hogy milyen elven nevelné a kutyát és miért úgy. Milyen mennyiségű és minőségű foglalkozást tervez vele.
Ha nálam lenne kutya akkor nem jelentene gondot, hogy már 9 hetes és még nálam van, mert ugye ha már ott van akkor belekalkuláltam, hogy nem biztos, hogy minden kutyát azonnal eladok, mert nem is az a cél. Ha az álomgazdi pl 4 hónapos korában jön akkor akkor jön és nincs belőle gond, mert az a fontos, hogy jó helyre menjen.
Tervezted az almot vagy véletlen? Full keverék a kiskutya vagy fajtajellegű?
Amúgy meg nem kellene szaporítani és akkor nincs ilyen dilemma, de nem akarok előre ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!